Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Angel- My też nastawiamy się na tego Kunerta. Znajoma ma i bardzo sobie chwali. I cenowo bardzo przystępny
tez kiedys mi sie podobal...dzis przy okazji bylam zobaczyc wozki...bbc windoo,wozek ladny,wrecz idealny ALE...masakra jakie niektore wozki sa ciezkie (((...wiem juz na pewno ze chce lekkiW Irlandii króluje Quinny. koleżanka z pracy ma, i kiedyś się nim przejechałam....masakra. Trząsł sie na wszytkie strony.
hehe...tez masz tak fajnie jak my :-)...mnie sie od poczatku podoba bugaboo...kurcze nie jest jakis piekny ale naprawde jestem jakos nim zafascynowana... ten Mura tez mi sie bardzo podobal ale nie sadzilam ze jest az tak ciezki :-(my na pewno najpierw głęboki, a pozniej osobno spacerowy kupimy. w sumie to rodzice "sponsorują". Jakiej firmy nie mam pojęcia. Ufam tacie, ktory w branży artykułów dzieciecych jest od lat, a kiedys sam robił wózki. Ja podziele sie tym z wami dopiero w marcu 2012 zapewne, bo sami będziemy mieli niespodziankę. Na pewno udaną:-)