reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

Nie na darmo od dziecka babcia nazywa mnie "gumowe ucho"
Jakoś dziwnym przypadkiem obiło mnie się o uszka jaki wózek wnusia/wnusio dostanie od dziadków.

Roan Marita :: Wózki dziecięce i Foteliki samochodowe

Super, cieszę się. Będąc u taty w hurtowni zawsze mi się podobał, a do tego ojczulek poleca.
Jako spacerówki nie będziemy go używać.
Spacerówka osobno - za poleceniem przyszłego dziadka. :-)

Kolor wybierają rodzice.
Wózek kupujemy dopiero na saaam koniec. Przed samiuśkim rozwiązaniem.

Nie udało się dziadkowi ukryć jednak jaki wózek Bąbel dostanie. hehe:laugh2:

reklama
Jakoś dziwnym przypadkiem obiło mnie się o uszka jaki wózek wnusia/wnusio dostanie od dziadków.

Super, cieszę się. Będąc u taty w hurtowni zawsze mi się podobał, a do tego ojczulek poleca.

Kolor wybierają rodzice.

sliczniutki!kolorki fajowe:tak:

Powiedz mi jak go oceniasz?? sterowność? lekkość?? no i rozumiem że był używany więc czy się bardzo zniszczył ?? bo ja też taki chcę tylko że nowy dużo kosztuje, ale w sumie planujemy wiecej niż jedno dziecko dlatego pytam czy się niszczy :-)

zalezy jak kto uzytkuje moj dostalam z 2008 roku kupiony jest wedle mnie w stanie super wiadomo kołpaki porysane ale maz pomalowal srebna farba i si naklejki sie zdarły a jezdzi dobrze stelarz sam wniosla w ciazy na 3 pietro bez zadnych problemow wiec niejest taki ciezki bo sie balam tego i uznalam ze bez problemu najpierw dziecko z gondola wniose a potem stelarz wiadomo 2 razy chodzenia ale niemam gdzie zostawic wozka niestety strasznie kradna wozki... mysle ze moge go polecic jedynie nie jestem jeszcze przekonana do kol moze dokupie by byl 4 kolowiec ale zobaczymy jak to bedzie ;-)
a i ma peknieta lekko w 1 miejscu na spacerowce szybke ta z boku foliowa od bodki ale po tylu latach wszystko sie niszczy i kolor lekko spacerowki wyblakł ;-)

Atan dzięki za opinię :-) nam się podoba ze względu że jest lekki i fajnie się składa :-) też zastanawiamy się nad czterema kółkami tylko nigdzie w sklepie nie można znaleźć, tylko w internecie a ja bym chciała zobaczyć jak się jeździ czterema kółkami :-) mamy jeszcze czas na decyzję ale dzięki za opinię :-)

A ja dziś zrobiłam sobie małe zestawieni interesujących mnie wóżków
Może się jeszcze coś zmieni, ale wstępne rozeznanie chciała mieć już za sobą i wrócić do tego dopiero w lutym
Wybrałam 10 wózków które najbardziej mi się podobają i które pasują mi pod względem funkcjonalności
Jak będziemy jeździć po sklepach aby zweryfikować rzeczywistość z informacjami z necie pewnie część się wykruszy wózków

Wrzucam po kolei linki , 4 pierwsze wózki póki co najbardziej mi odpowiadają
Espiro GTX
GTX ESPIRO 4W1 14 ELEMENTÓW+ZOBACZ FILM+ŚPIWOREK (1859909912) - Aukcje internetowe Allegro

Mikado ASTON
MIKADO ASTON + FOTELIK+ŚPIWÓR+GRATISY - PROMOCJA (1873499945) - Aukcje internetowe Allegro

TAKO JUMPER X
Wózek TAKO JUMPER X 3w1 2011+ MEGA GRATISY SPRAWDZ (1854669075) - Aukcje internetowe Allegro

RIKO AMIGO
WÓZEK WIELOFUNKCYJNY -3 w 1- DZIECIĘCY RIKO AMIGO (1867042118) - Aukcje internetowe Allegro

IMPLAST BOLDER
Wózek IMPLAST Bolder SD 7w1 NAJTANIEJ W-WA (1861870063) - Aukcje internetowe Allegro

JedO Fyn 4DS
3w1 FYN 4ds jedo 2011+ fotel jedo + akcesoria (1862487041) - Aukcje internetowe Allegro

kUNERT GOLd ( chyba Angel go chce kupić)
KUNERT"GOLD" ALUMINIUM +4 GRATISY! LEKKI (1874067359) - Aukcje internetowe Allegro

ROAN 4 RUNNER
3-funkcyjny Roan BebeBeni 4Runner z fotelikiem (1861656289) - Aukcje internetowe Allegro

Ja, Marusia i ktos jeszcze :tak: A miska ma i chwali :tak:
Najgorsze ze w sklepie mozna sobie pomacac kilka modeli tych xlanderow i marek ktorych nie znam, a tych tanszych, polskich produkcji nie ma by sobie poogladac :/

Najgorsze ze w sklepie mozna sobie pomacac kilka modeli tych xlanderow i marek ktorych nie znam, a tych tanszych, polskich produkcji nie ma by sobie poogladac :/
no wlasnie. wogole w sklepach bieda...a chcialoby sie z tym wozkiem pochodzic chwile :-)

atomowka mnie sie te espiro nawet podobaja i implast slyszalam jak chwalono...ale to tylko zaslyszane

A ja dziś zrobiłam sobie małe zestawieni interesujących mnie wóżków
Może się jeszcze coś zmieni, ale wstępne rozeznanie chciała mieć już za sobą i wrócić do tego dopiero w lutym
Wybrałam 10 wózków które najbardziej mi się podobają i które pasują mi pod względem funkcjonalności
Jak będziemy jeździć po sklepach aby zweryfikować rzeczywistość z informacjami z necie pewnie część się wykruszy wózków

Wrzucam po kolei linki , 4 pierwsze wózki póki co najbardziej mi odpowiadają
Espiro GTX
GTX ESPIRO 4W1 14 ELEMENTÓW+ZOBACZ FILM+ŚPIWOREK (1859909912) - Aukcje internetowe Allegro

Mikado ASTON
MIKADO ASTON + FOTELIK+ŚPIWÓR+GRATISY - PROMOCJA (1873499945) - Aukcje internetowe Allegro

TAKO JUMPER X
Wózek TAKO JUMPER X 3w1 2011+ MEGA GRATISY SPRAWDZ (1854669075) - Aukcje internetowe Allegro

RIKO AMIGO
WÓZEK WIELOFUNKCYJNY -3 w 1- DZIECIĘCY RIKO AMIGO (1867042118) - Aukcje internetowe Allegro

IMPLAST BOLDER
Wózek IMPLAST Bolder SD 7w1 NAJTANIEJ W-WA (1861870063) - Aukcje internetowe Allegro

JedO Fyn 4DS
3w1 FYN 4ds jedo 2011+ fotel jedo + akcesoria (1862487041) - Aukcje internetowe Allegro

kUNERT GOLd ( chyba Angel go chce kupić)
KUNERT"GOLD" ALUMINIUM +4 GRATISY! LEKKI (1874067359) - Aukcje internetowe Allegro

ROAN 4 RUNNER
3-funkcyjny Roan BebeBeni 4Runner z fotelikiem (1861656289) - Aukcje internetowe Allegro

wózeczki wszystkie są fajne

ten Riko Amigo maja sąsiedzi i stoi w schowku na wózki wydaje się leciutki do prowadzenia

Ja, Marusia i ktos jeszcze :tak: A miska ma i chwali :tak:

tak mam ale bardzo tania jego wersje

szkoda ze my mamy bo na pewno zakupiłabym któryś

reklama

Kolor wybierają rodzice.

super:DD ja gorąco polecam ten wózek, o ile nie musisz go za bardzo nosić i masz wystarczający samochód:) przede wszystkim z uwagi na dużą pojemną gondolę(na wyjazdach może służyc za łóżeczko :) ) oraz amortyzacje - dziecko jest łagodnie kołysane nawet na największych dziurach :) i jak śpi w wózeczku a przejedziesz przez dziurę, to nie ma odruchu "moro", bo podwozie fajnie amortyzuje wszystko :)
Co do spacerówki - też jest fajna typowo na spacery ! A do sklepów i tak warto mieć lekką parasolkę później ;)

Do góry