nam udało się wybrać coś co nam się narazie najbardziej spodobało. .. choć jak znam życie jak pojadę do klepu w Polsce na pewno wybiorę coś innego ...a oto nasz najbardziej aktualny wybór..*** Laret TAKO z fotelikiem * NOWOŚĆ na rynku *** (1791947532) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
MantaZG
Fanka BB :)
superD ja gorąco polecam ten wózek, o ile nie musisz go za bardzo nosić i masz wystarczający samochód przede wszystkim z uwagi na dużą pojemną gondolę(na wyjazdach może służyc za łóżeczko ) oraz amortyzacje - dziecko jest łagodnie kołysane nawet na największych dziurach i jak śpi w wózeczku a przejedziesz przez dziurę, to nie ma odruchu "moro", bo podwozie fajnie amortyzuje wszystko
Co do spacerówki - też jest fajna typowo na spacery ! A do sklepów i tak warto mieć lekką parasolkę później
no ja juz mialam okazje pomacac i pojezdzic tym wozeczkiem, Ojczulek doradza go bardzo, a zna sie na rzeczy, bo siedzi w tej brazy od lat. Świetmy, świetny, swietny)) samochod jest spory, dzwigac nie musze, bo nie mieszkam na piętrze... wlasnie ta gondola pojemna, amortyzacja itp... super. elegancko. Cieszę sie, ze ma na dole kratke, a nie
"koszyczek" z materiału - duzo lepiej sie czyści. w dodatku jest prosty bez miliarda bajerow wiec jak najbardziej wizualnie odpowiada - chociaz to mialo najmniejsze znaczenie. Najwazniejsze, ze jest dobry dla malenstwa))
a spacerowke wlasnie chcemy taką leciuteńka kupić ... zwykly, spacerowy najprostszy. - to juz dziadek doradzi znowu)) Akurat w kwestii wozkow , fotelikow i innych dzieciecych artykulow mozna mu zaufac na milion procent))))
Podobno ten wózek Marity to tzw. Mercedes wśród wozkow. hehe
MantaZG
nam udało się wybrać coś co nam się narazie najbardziej spodobało. .. choć jak znam życie jak pojadę do klepu w Polsce na pewno wybiorę coś innego ...a oto nasz najbardziej aktualny wybór..*** Laret TAKO z fotelikiem * NOWOŚĆ na rynku *** (1791947532) - Aukcje internetowe Allegro
Ojczulek mi opowiadal tez o tym wozku. Rownież go chwali. - klienci są zadowoleni jak ten model zamawiają.
ivi
uzależniona;) // I.2010
z taką samą opinią się spotkałam jak kupowaliśmy nasz model A spacerówka od roana się wam przyda w momencie gdy maleństwo zacznie się podnosić do siadania, ale będzie za wcześnie na parasolkę... Bo NIESTETY gondola nie ma pasów. Mimo, że można jej ponieść dno do pozycji prawie siedzącej, to nie ma jak zabezpieczyć maluszka.. Ja ok 5 miesiąca już przesiadałam Tymka do spacerówki, która prawie non stop była rozłożona na płasko. A jak się budził i chciał popatrzeć, podnosiłam oparcie. A nie martwiłam się niczym, bo był przypięty pasami
Mam prośbę - zapytaj taty czy roan ma adaptery do fotelików samochodowych np maxi cosi, dobrze? Mamy fotelik Roana, ale chcemy go wymienić na jakiś z testami, "lepsiejszy" a nie wiem czy będzie można go wmontować w stelaż wózka...
mata-kow
mama do kwadratu :)
no ja juz mialam okazje pomacac i pojezdzic tym wozeczkiem, Ojczulek doradza go bardzo, a zna sie na rzeczy, bo siedzi w tej brazy od lat. Świetmy, świetny, swietny)) samochod jest spory, dzwigac nie musze, bo nie mieszkam na piętrze... wlasnie ta gondola pojemna, amortyzacja itp... super. elegancko. Cieszę sie, ze ma na dole kratke, a nie
"koszyczek" z materiału - duzo lepiej sie czyści. w dodatku jest prosty bez miliarda bajerow wiec jak najbardziej wizualnie odpowiada - chociaz to mialo najmniejsze znaczenie. Najwazniejsze, ze jest dobry dla malenstwa))
a spacerowke wlasnie chcemy taką leciuteńka kupić ... zwykly, spacerowy najprostszy. - to juz dziadek doradzi znowu)) Akurat w kwestii wozkow , fotelikow i innych dzieciecych artykulow mozna mu zaufac na milion procent))))
a ja nie wybrałam tego wózka własnie z powodu tej kratki - bo może i w czyszczeniu lepszy, ale ja mam akie dziurska po dordze, że wszystko by mi się wysypywało (kuzynka ma wózek z kratką na dole i ma torby powiązane do stelaża, żeby nie pogubic jak chodzi koło nas na spacery )
ciekawa jestem jakie spacerówki poleca Twój tata - będę czekać z niecierpliwością na Wasze opinie ;-)
ivi
uzależniona;) // I.2010
mata - nigdy nie zauważyłam żeby cokolwiek wypadało, a mam typowo wiejskie drogi na mojej wsi dziura dziurę przegania A wiadomo że zakupy wkłada się do tego kosza w siatkach a nie luzem A kratka metalowa ma wg mnie więcej zalet niż szmaciana - jest bardziej wytrzymała, szybciej się czyści i nie widać tak brudu na niej, wygląda duużo bardziej elegancko...
mata-kow
mama do kwadratu :)
hihi a ja uważam dokłądnie na odwrót - ja miałam taki fajny koszyk, że go rozpinałam i wytrzepałam, wysoki był, mozna było piętrowo napchac do woli (oj co ja tam nie przewoziłam) i nic nie wypadało, a te koszyki są fajne, tylko, że dla mnie za płytkie ;-) ale grunt, że każda z nas była zadowolona ze swojego wyboru
MantaZG
ivi - zapytam, ale to dopiero na koniec tygodnia, ewentualnie moze sie uda po jutrze Przez telefon się za zadne skarby z nim nie dogadam... Handlowiec jak mi się rozgada to nic nie zrozumiem i pokręce , hehe. Zapytam i napiszę Ci na PW żebys nie musiała szukać tutaj.
mata- w ten koszyk będę miała dodatkowy wkładany wyższy koszyczek z takiej samej krateczki więc nic nie ma prawa wylecieć chociaż z tej krateczki tez nic nie wypada... no chyba, ze ktoś malenkie rzeczy lubi wrzucac prosto w takie koszyczki, hehe chcę uniknąć błota na materiale w razie kiepskiej pogody. Kratka jak dla nas w 100% trafna będzie - w dodatku ta prostota i elegancja - podoba mi się wizualnie - chociaz wymogow nie mialam ku temu
Niech się nam dobrze jeździ ,a maluszki niech będa szczęśliwe i wygodnie ułożone
mata- w ten koszyk będę miała dodatkowy wkładany wyższy koszyczek z takiej samej krateczki więc nic nie ma prawa wylecieć chociaż z tej krateczki tez nic nie wypada... no chyba, ze ktoś malenkie rzeczy lubi wrzucac prosto w takie koszyczki, hehe chcę uniknąć błota na materiale w razie kiepskiej pogody. Kratka jak dla nas w 100% trafna będzie - w dodatku ta prostota i elegancja - podoba mi się wizualnie - chociaz wymogow nie mialam ku temu
Niech się nam dobrze jeździ ,a maluszki niech będa szczęśliwe i wygodnie ułożone
reklama
MantaZG
ja tam się cieszę, że nie ma skrętnych kółeczek właśnie. Jest stabilniejszy. Bardzo dobrze się prowadzi jak dla mnie...
Są nowsze wersje tego Roana - z białymi piankowymi kółkami z błotniczkami, ale te pompowane są dużo lepsze na nasze Polskie chodniki - czy też ich brak;p
Są nowsze wersje tego Roana - z białymi piankowymi kółkami z błotniczkami, ale te pompowane są dużo lepsze na nasze Polskie chodniki - czy też ich brak;p