reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Też mamy holland :-) ale tym razem kupiliśmy używany, bo przy synku szybko trzeba było szukać lżejszej i mniejszej spacerówki.

Otulać kocykiem czy rożkiem w lato jakoś średnio mi się podoba:-) ja bym nie chciała być w środku:-) ale już pielucha bambusowa moim zdaniem będzie super.

reklama
No wiadomo, ze jak dziki upał to Pielucha ale przy takiej pogoni jaka mam dziś to na pewno miło się przykryć :)

Mój wózek używany . Stelaż mam od siostry a gondole kupiłam za 50 zł.

Igi [emoji173]33 tc

Mam pytanie do dziewczyn, które mają już jakieś doświadczenie w pieluchach. Które pieluszki polecacie? Dada, Toujours, Babydream, Pampers, Hipp czy jeszcze inne? :)

My używaliśmy Dady. Jeśli tym razem się sprawdzą to też będziemy używać. Ale chcę przetestować na pupie maluszka jeszcze te z Lidla. Ponoć fajne są po tych ulepszeniach.

Mamakulka przykryć kocykiem to pewnie, że tak jak będzie chłodniej:-) Miałam na myśli takie typowe ciasne otulanie.

A to Nasza furka :D
20160620_163609.jpg

Załączniki

• 20160620_163609.jpg
    20160620_163609.jpg
    675,7 KB · Wyświetleń: 115
Ania łaaaał jaka nowoczesna! Super!

Mnie siostra polecala pampers. Ale każde dziecko chyba indywidualnie sprawdzić musi ;)

Igi [emoji173]33 tc

ja wezmę pieluszki DADA, nasłuchałam się że te z Pampers uczulają...chłopiec którego pilnowałam miał pieluszki dady, bardzo chłonne były i są dość przyjemne w dotyku ;) no i cena jest super moim zdaniem.

reklama
ja wyczytalam ze biedronkowe, lidlowe i rossmannowe sa dobre kupie wszystkie 3 i testowac bede, ktore lepsze a jesli chodzi o pampersa moj brat koszmarnie uczulony byl ale to generalnie uczuleniowiec ale jako ze cala moja rodzina taka jest i mojego tak samo to nie bede ryzykowac nawet

Do góry