reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
My mamy ten :
Link do: Otulaczek | Motherhood
Jest promocja to skorzystaliśmy, szkoda by mi było wywalić więcej kasy jak by się okazało właśnie że dziecko nie akceptuje takiego otulenia ;)
Cena naprawde atrakcyjna :-)
a taki otulacz jest niezbedny? chyba kocykiem tez tak mozna owinac?
Wydaje mi sie ze nie jest konieczne jak sie ma rożek można owijac w rozek albo jak ktos woli to tak jak piszesz w kocyk chodzi ogólnie o to ze dziecko lubi być otulone :-)

Mój najnowszy nabytek :-) :) od dawna na nią polowałam, ale zawsze cena mnie odstraszała. Trafiam na promocji za 239 zł i mam nadzieję, że mi długo posłuży!!
20160620_111343.jpg

Załączniki

• 20160620_111343.jpg
    20160620_111343.jpg
    166,4 KB · Wyświetleń: 354
Ania ja mam dokładnie ten otulaczek :) jest tam wersja w autka dla małego typka[emoji14]

Super wózek :D ja mam bebetto nico/luca.

Papercut ja nie miałabym otulacza ale trafiłam na ten i za 20 zł nie kupić? :) tak to mam kolderke sama uszylam taka sztywna żeby otulic jak coś.
1466415219-1d1mld.jpeg
tutaj bez kół bo mąż odkręcil[emoji14]generalnie ma koła haha

Igi [emoji173]33 tc

reklama
Do góry