reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Mama mi (tzn. wnusi) uszyła :)

Załączniki

• 20160615_160238.jpg
    20160615_160238.jpg
    685,1 KB · Wyświetleń: 120
  • 20160615_160059.jpg
    20160615_160059.jpg
    749,1 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Papercut możesz cyknac fotkę majciochow? Zastanawiam się czy moja dupa wejdzie w takie cudo czy będę jak szynka owinięta

Mamakulka ja kupiłam celem oględzin takie majty z BabyOno w rozmiarze xxl i powiem ci ze one sa mega elastyczne wiec spokojnie wejdzie i wieksza i mniejsza pupa ;)
Ale co prawda to prawda-atrakcyjność produktu 10/10

No majtki siateczkowej wyjściowe nie są ;-). Ale przez te 3 dni w szpitalu można przeżyć. Ja sobie kupiłam 2 szt siateczkowych i 5 szt. ( opakowanie) jednorazowych. U mnie w szpitalu wymagają siateczkowych. A jak ma mi sie przez to lepiej goić to sie poświęcę [emoji6]. W bawełniana bieliznę tez sie ostatnio zaopatrzyłam jak zaistniała groźba pójścia do szpitala, bo w mojej szufladzie były tylko same koronkowe :-).
Co chodzi o octenisept do pępuszka to po cichu większość położnych odradza jego stosowanie bo on nie wysusza dobrze. Polecane sa gaziki nasączone alkoholem typu LEKO. Ja po tygodniu używania octeniseptu przeszłam na gaziki i poszło szybko z pępuszkiem

Mamakluka jak nie wiesz czy takie majtki będą dobre mozesz sie przejsc do apteki i poprosic o pokazanie ja tak zrobilam ostatnio i bez problemu wiedzialam jaki rozmiar jest dla mnie

Co do pepuszka 7 lat temu stosowalam spirytus i po ok 7 dniach ladnie sie wyruszył i odpadł:-) slyszalam o tych gazilach ale nie wiem jak dzialaja

ja jakos ufam octeniseptowi wszelkie gojenia po kolczykach itp tym robilam i bylo ekstra, tych leko tez troche mozna w sumie kupic na wszelki

reklama
Ou no to nieźle. Mój mąż się jara kolczykami w sutkach ;) a ja zawsze się bałam zrobić. W uszach miałam dużo ale wyciągnęłam jak zrobiłam tunele.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry