reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Ja tez mialam cos w tym stylu, po praniu sladu nie bylo I potem jeszcze do karmienia byla idealna :)
u nas w szpitalu dają swoje koszule do porodu więc to mam z głowy ale takie już do karmienia to uznałam że wezmę te: Link do: Koszulka nocna ciążowa - do karmienia 100% baw S/M

zamówilam 2 szt. Jak przyjdą to cykne sobie fotę w jednej i wam pokażę :D jakoś nie dała bym rady tych szarych w kolorowe misie nosić :D a takie to może na dłużej mi posłużą i nie będą bolały w oczy :)
Hehe no te wszystkie misie i zyrafki sa denerwujące, przyznaje;) dlatego sama mialam tylko jedna do porodu a reszte to juz takich lepszych do karmienia i pozniejszego uzytku. Teraz tez bede szukac czegos co dluzej posluzy i nie bedzie wzorem denerwowac.

reklama
Ostatnia edycja:
Mój szpital też daje koszule do porodu, a po porodzie mam 3 kupione takie lepszej jakości (jedną teściowa mi kupiła :) ) i będą mi służyć jeszcze długo w domu. Muszę sobie kupić jeszcze stanik do karmienia, skarpetki i jakieś kapcie i będę wystrojona :D
PS Warto pamiętać o skarpetkach, nawet jakby było 30 stopni, to przy dużej utracie krwi może być bardzo zimno.

reklama
1465997871-1d1mld.jpeg
1465997881-1d1mld.jpeg

maam :) :) jezu te majtki siateczkowe wygladaja jak z jakiegos horroru

Do góry