reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Ja byłam przekonana do dotty i już miałam kupować ale jakiś Baran z ich firmy mnie zniechecil. .. powiedział że wózek jak wózek. . Przedstawił funkcje ale ponieważ był wiesniakiem niesmak pozostał. .. dlatego chcę jechać do sklrpu bobowozki i porównać. . Bo ponoć tam jest:):)

Miałam nawet kolor wybrany.... 13:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie no jakas paranoja szukam uzywki tego Camarelo i nie spotkalam jeszcze tanszej niz 800zl, ale nawet nie te granatowe tylko jakies szare czy bezowe, wiec odpadaja. Natomniast te granaty sa od 960 do 1500zl UZYWKI no jakies jaja. Co z tego, ze super zadbany, ze na gwarancji skoro ja sobie kupie nowy i czasem mnie nawet taniej wyjdzie. Ja nie wiem gdzie ci ludzie kupowali te wozki, moze rok temu byly drozsze, ale ja jak wystawiam cos uzywanego to nie sugeruje sie cena jaka dalam kiedys tam tylko patrze jaki jest rynek i daje polowe. No i nie wspomne, ze tych granatowych jest po prostu full i zero zainteresowania, wiec chyba jednak zostaje ta zielen, bo moze bedzie latwiej ten kolor pozniej sprzedac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
okasia to jest Carera, a ja chce Carmela :), ale dzieki :)

Co do cen to ja za Tako dalam 1200, a sprzedalam za 600 i to z tyloma dodatkami, ze powinnam wziac conajmniej 900, bo to wszystko kosztowalo prawie 300zl, ale chcialam sie pozbyc wozka, wiec nie marudzilam, wiec tu jak wiem, ze nowy kosztuje 1200, a ktos mi spiewa 960 za uzywke to wiadomo, ze wezme nowy.Ja w taki sposob patrze :)

heromina faktycznie, nie zwróciłam uwagi :( Jestem za nowym :) To nie są takie różnice żeby przymykać oko na zużycie i inny kolor. Kup taki jaki chcesz. Już jak dokonasz zakupu to nie będziesz się zastanawiać :) Ja teraz mam mentlik w głowie, czekam na moment olśnienia. Już jak podejmę decyzję i ją zrealizuję będzie wielka ulga.

Witajcie dziewczyny ja myślę nad zakupem wózka coneco czarno bordowy. Moja znajoma miała i zadowolona.
Narazie kupiliśmy z mężem łóżeczko tylko

ja dostane quinny speedi, opinie czytalam rozne ale darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada :D

chyba, ze ktoras z was ma jakies doswiadczenia?

ja sie na wozkach kompletnie nie znam, pare dni temu odkrylam za pomoca google, ze to doczepiane lozeczko dla noworodka to gondola :D kompletne nieogarniecie w temacie

reklama
Papercut macierzyństwa uczymy się głównie przez doświadczenie :) Sucha, książkowa wiedza często jest nieprzydatna, bo każde dziecko jest inne. Także nie masz co się martwić pewnymi brakami:)

Do góry