reklama
Heromina
Fanka BB :)
Link do: Tami, MyBaby, chusteczki pielęgnacyjne, z bawełny organicznej, 30 szt - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online na nie jest ta promo
Link do: Tami, MyBaby, bawełniane ręczniczki dla noworodków i niemowląt, 50 szt. - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online a te kupilam
Kurde widzialam ostatanio na ulicy Camarello bialo-szary, pozniej turkus-szary i bez-braz i oszalalam. "nasz" ma byc niby zielono-szary, ale kurcze musze go zobaczyc w realu, bo co zdj to inny odcien i jakos juz tak mi sie nie podoba jak na poczatku :/
Link do: Tami, MyBaby, bawełniane ręczniczki dla noworodków i niemowląt, 50 szt. - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online a te kupilam
Kurde widzialam ostatanio na ulicy Camarello bialo-szary, pozniej turkus-szary i bez-braz i oszalalam. "nasz" ma byc niby zielono-szary, ale kurcze musze go zobaczyc w realu, bo co zdj to inny odcien i jakos juz tak mi sie nie podoba jak na poczatku :/
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Heromina
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mika06
dziewczyny nie wytrzymałam i poszłam do tego pepco wzięłam te body z promocji w gwiazdki i te w wielorybki i statki były nawet takie tycie skarpetki ale mocno czerwone z granatowym statkiem, no do niczego by mi nie pasowały więc znów zostałam bez skarpetek :|
niunia102
Ja tez chcialam sie wybrac do pepco ale caly tydzien siedze w donu z chora córeczką wiec moze po niedzieli sie wybiore
dziewczyny kiedys o dostawkach pisalysmy. jesli ktoras bylaby zainteresowana to jest aukcja mojje kolezankui z sierpniowek 2010
Link do: Dostawka do łóżka
Link do: Dostawka do łóżka
Heromina
Ok sporzadzilam liste szpitalno-wyprawkowa. Do szpitala zebralam najwazniejsze dla mnie rzeczy z 4 roznych blogow ( swoja droga co te laski czasem zabieraly to smiac mi sie chcialo ). Wyprawke dla malej dobralam na podst bloga Sroki ( swietna dziewczyna, porady meeeeega ) i tu doznawalam szoku za szokiem, bo najwurazniej z chemicznego pkt widzenia, cale zycie faszerowalam mlodego zbednymi chemikaliami. Firmy, ktore uwazalam za absolutnie bezpieczne, dobre i sparwdzone okazalo sie totalna porazka, ale z drugiej str okazalo sie, ze z calej szafy kosemtykow jakie bralam pod uwage zostaly mi 4 szt doslownie i tego sie bede trzymac. Jesli ktorejs sie przyda to fajnie, ofc to sa listy moje, niekoniecznie mozecie sie z nimi zgadzac Jeszcze z aptecznymi rzeczami nie skonczylam, bo na blogach grubo dziewczyny przesadzaja, a ja juz nie pamietam co tam bylo uzywane, wiec jak cos to wszelkie sugestie mile widziane.
Szpital:
Ja:
1.kubek-talerz-sztucce,woda do picia-jakies biszkopty czy inne przekaski
2. koszula nocna 2x-szlafrok-kapcie-klapki pod prysznic
3. kulka pod pache, jakies pachnidlo,pasta+szczoteczka,zel pod prysznic,papier toalet., chusteczki hig., krem do twarzt, balsam do ust, mydlo, zel do hig. intymnej
4. podpaski, podklady,majtki jednorazowe, majtki bawelniane
5. dokumenty
Dziecko:
1. krem do pupy
2. chusteczki nawilzane
3. pieluszki jednoraz., tertry ze 2szt
4. smoczek
5. bodziaki 3szt, pajacyki 3szt, polspiochy 2szt, skarpetki, niedrapki, czapeczka
6. na wyjscie jakis grubszy kpl
Wyprawka:
1. krem do pupy z cynkiem na codzien Linomag A+E i bez cynku na odparzenia Linomag
2. plyn myjacy bez SLS Babydream, Hipp
3. plun na ciemieniuche Linomag
4. szampon Babydream, Hipp
5. mydelko Babydream
Pranie:
z tych wszystkich szczegolnie polecanych ze wzgl na sklad wybralam te, ktore mam w zasiegu, bez potzrteby zamawiania z netu czy szukania po sklepach
1. Jelp color zel, Jelp color soft, Jelp fresh soft
2. Bobini
3. Dzidzius plyn bil/kolor
Apteka:
1. Bioaron K+D
2. gaziki jalowe suche
3. Leko
4. sol fizjo.
Szpital:
Ja:
1.kubek-talerz-sztucce,woda do picia-jakies biszkopty czy inne przekaski
2. koszula nocna 2x-szlafrok-kapcie-klapki pod prysznic
3. kulka pod pache, jakies pachnidlo,pasta+szczoteczka,zel pod prysznic,papier toalet., chusteczki hig., krem do twarzt, balsam do ust, mydlo, zel do hig. intymnej
4. podpaski, podklady,majtki jednorazowe, majtki bawelniane
5. dokumenty
Dziecko:
1. krem do pupy
2. chusteczki nawilzane
3. pieluszki jednoraz., tertry ze 2szt
4. smoczek
5. bodziaki 3szt, pajacyki 3szt, polspiochy 2szt, skarpetki, niedrapki, czapeczka
6. na wyjscie jakis grubszy kpl
Wyprawka:
1. krem do pupy z cynkiem na codzien Linomag A+E i bez cynku na odparzenia Linomag
2. plyn myjacy bez SLS Babydream, Hipp
3. plun na ciemieniuche Linomag
4. szampon Babydream, Hipp
5. mydelko Babydream
Pranie:
z tych wszystkich szczegolnie polecanych ze wzgl na sklad wybralam te, ktore mam w zasiegu, bez potzrteby zamawiania z netu czy szukania po sklepach
1. Jelp color zel, Jelp color soft, Jelp fresh soft
2. Bobini
3. Dzidzius plyn bil/kolor
Apteka:
1. Bioaron K+D
2. gaziki jalowe suche
3. Leko
4. sol fizjo.
reklama