reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
okasia, happymum20, dzięki za info jestem zielona w tym temacie :) każda wskazówka cenna na wagę złota :)

ja też mam już trochę lumpków (właściwie to już karton się nie zamyka) większość kupionych w szmatolku, no i nawet upolowałam tam kilka nowych :) tylko nadal nie wiem dla kogo kupuje :D

Załączniki

• boom.jpg
    boom.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 97
maldob-ja tez kupuje używane ;) co do łóżeczka...my caly czas chcieliśmy turystyczne bo jak dla mnie wygodniejsze...ale tak ostatnio mi sie spodobało biale z jasno rozowa posciela ze juz sama nie wiem dlatego jeszczr czekam z kupnem

my mamy sypialnię w stylu marynarskim więc od początku widzę tam białe łóżeczko a co do pościeli to jakieś kotwiczki albo żaglówki, rybki coś z chęcią wybiorę ;) kupujecie przewijak jako osobny mebel? czy taki na łóżeczko? HAPPYMUM20- moja kumpela miała turystyczne i najprościej mówiąc po ok 1,5 roku się "rozkraczyło" cale sie ruszało i porozciągało. Ale może to kwestia firmy.

malob-ja do syna używałam przez ponad rok i było ok,pi za tym pewnie i tak na 18miesiecy zmienimy lozeczko na takie normalne lozko 70x140 przy malym tak zrobilam i mrga dobrze na tym wyszlam bo sobie przychodził do nas kiedy spal no i miejsca wiecej miał. co do przewijaka ja bede miala taki na lozeczko bo mniej miejsca zajmuje

ja mam komodę z przewijakiem, kupiłam jak najstarszy był mały.
teraz oczywiście ta część przewijakowa zdjęta I komoda służy jako zwykła komoda, ale jak się mały urodzi to przewijak założymy spowrotem na komodę.

To teraz ja się pochwalę swoimi zdobyczami ;)
9afb003cfd11a692e98185b0e8dcac2f.jpg
38af74c5d51bb980c3c03a9676c33443.jpg
fb76e69c5f4214d2ca57bfe5d8e2b33c.jpg
d41e1831c4aada6517c472b54d4f4551.jpg
b61b327db4b14ec515f6335bb4f8ca21.jpg
88a149b4d3661ef3c82d4a3afa857950.jpg

Dodatkowo dla siebie kupiłam już jedną koszule z fajna opcja później do karmienia :)
4bc07f400c92992d34e1d7f0dc803c93.jpg
2ac1ab900581bc0691adb6478e3dbff0.jpg

Dodatkowo kupiliśmy już gondolę z homologacja na początek bo dla nas to ważne na zjazdy do PL długie trasy :)
bceaa546e4c67bcba592ec37e2b97d9b.jpg

i oczywiście udało nam się kupić używana w bardzo dobrym stanie :)
Mam już białe drewniane łóżeczko + materac i zamiast kołyski do sypialni małe łóżeczko turystyczne mini :)
2w1 przewijak z wanienka :)
Dodatkowo kupiłam sobie rogala do spania :) no to chyba wszystko jak na razie [emoji1]

reklama
Do góry