reklama
maldob
Fanka BB :)
okasia, happymum20, dzięki za info jestem zielona w tym temacie każda wskazówka cenna na wagę złota
ja też mam już trochę lumpków (właściwie to już karton się nie zamyka) większość kupionych w szmatolku, no i nawet upolowałam tam kilka nowych tylko nadal nie wiem dla kogo kupuje
ja też mam już trochę lumpków (właściwie to już karton się nie zamyka) większość kupionych w szmatolku, no i nawet upolowałam tam kilka nowych tylko nadal nie wiem dla kogo kupuje
Załączniki
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
maldob-ja tez kupuje używane co do łóżeczka...my caly czas chcieliśmy turystyczne bo jak dla mnie wygodniejsze...ale tak ostatnio mi sie spodobało biale z jasno rozowa posciela ze juz sama nie wiem dlatego jeszczr czekam z kupnem
maldob
my mamy sypialnię w stylu marynarskim więc od początku widzę tam białe łóżeczko a co do pościeli to jakieś kotwiczki albo żaglówki, rybki coś z chęcią wybiorę kupujecie przewijak jako osobny mebel? czy taki na łóżeczko? HAPPYMUM20- moja kumpela miała turystyczne i najprościej mówiąc po ok 1,5 roku się "rozkraczyło" cale sie ruszało i porozciągało. Ale może to kwestia firmy.
Asiunia1988
Ja mam przewijak na łóżeczko, chwalę sobie. Też Tega baby kremowy z misiem
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
malob-ja do syna używałam przez ponad rok i było ok,pi za tym pewnie i tak na 18miesiecy zmienimy lozeczko na takie normalne lozko 70x140 przy malym tak zrobilam i mrga dobrze na tym wyszlam bo sobie przychodził do nas kiedy spal no i miejsca wiecej miał. co do przewijaka ja bede miala taki na lozeczko bo mniej miejsca zajmuje
Dominika81
ja mam komodę z przewijakiem, kupiłam jak najstarszy był mały.
teraz oczywiście ta część przewijakowa zdjęta I komoda służy jako zwykła komoda, ale jak się mały urodzi to przewijak założymy spowrotem na komodę.
teraz oczywiście ta część przewijakowa zdjęta I komoda służy jako zwykła komoda, ale jak się mały urodzi to przewijak założymy spowrotem na komodę.
To teraz ja się pochwalę swoimi zdobyczami
Dodatkowo dla siebie kupiłam już jedną koszule z fajna opcja później do karmienia
Dodatkowo kupiliśmy już gondolę z homologacja na początek bo dla nas to ważne na zjazdy do PL długie trasy
i oczywiście udało nam się kupić używana w bardzo dobrym stanie
Mam już białe drewniane łóżeczko + materac i zamiast kołyski do sypialni małe łóżeczko turystyczne mini
2w1 przewijak z wanienka
Dodatkowo kupiłam sobie rogala do spania no to chyba wszystko jak na razie [emoji1]
Dodatkowo dla siebie kupiłam już jedną koszule z fajna opcja później do karmienia
Dodatkowo kupiliśmy już gondolę z homologacja na początek bo dla nas to ważne na zjazdy do PL długie trasy
i oczywiście udało nam się kupić używana w bardzo dobrym stanie
Mam już białe drewniane łóżeczko + materac i zamiast kołyski do sypialni małe łóżeczko turystyczne mini
2w1 przewijak z wanienka
Dodatkowo kupiłam sobie rogala do spania no to chyba wszystko jak na razie [emoji1]
reklama