reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
@happymum20 jestem fanka kropeczek wszystkich. Nosze do wszystkiedo, swoja droga kiedys nawet do szortow panterkowych haha moj ulubiny motyw! Wiec moja mala w kropach bedzie cala. A spioch w sloniki... uwielbiam takie, teraz zainspirowana szukac bede czegos w tym typie, tyle, ze poki co znam asortyment wszystkich dzieciecych sklepow w okolicy.

Ten watek to zdecydowanie moj ulubiony... takze wstawiajcie zdjecia najlepiej kazdego ciuszka, bo uwielbiam ogladac haha :p

nati ja tez kocham kropeczki ,paski i zygzaki....caly środek mojego wózka jest w kropeczki :) ja znalazłam lumpeks z samymi coszkami 0-18m

mi się bardzo podobają ubranka babaluno :-) :):yes:
z młodszym syniekm je odkryłam, będąc w ciąży I bardzo mi się spodobały. miałam wprawdzie mnóstwo jeszcze ubranek po starszym, ale nie mogłam sobie odmówić I troche kupiłam.
ciekawe czy teraz je gdzieś odnajdę, bo wszystko się rozeszło po rodzinie. jak nie to sobie dokupię. miały piękne błękitne kolory, właśnie w paseczki, w pieski, no śliczne. bawełna mięciutka I taka zwarta, "mięsista". np:
Link do: BABALUNO pajac śpioch pajacyk 1szt. paski PARK *62
atu dla dziewczynek, jakie sliczne :-)
Link do: BABALUNO_3 PAJACYKI Z PTASZKAMI_róż/ groszki 68cm
Link do: 3pak body Babaluno 56/62 wyprawka bawełna wyprawka

albo takie
Link do: BABALUNO_3xPAJACYKI _błękity/ paski/ gwiazdki 56cm
Link do: BABALUNO Fish Kolorowe Bawełniane Body 3-pak * 62
Link do: BABALUNO_3x BODY _kr. rękaw _PIESEK ARNOLD _NB
Link do: BABALUNO 3 pak body 50 56 NB pajacyki pajac TRAIN

te są jeszcze piękne
Link do: BABALUNO Cutest pajacyki śpioszki 2-pak * 68

albo takie
Link do: BABALUNO * Bawełniane PAJACE Śpiochy * 3-pak* 68

jeszcze czekam na potwierdzenie płci :yes: I potem sobie juz jakieś kupię :-p

Swoją drogą zastanawiam się jak to możliwe, że byle Zdzisiek z allegro wysyła zamówienie w ciągu 24h, a sklepy internetowe dużych marek w ciągu 3-5 dni. Ostatnio zamawiałam rzeczy z h&m w niedzielę to odebrałam je od kuriera dopiero w piątek :/

dzieewczyny a jakie przescieradlo lepsze.. frota czy jersey? :rolleyes:
chce juz zamowic bo w kwietniu lece na pare dni i mam pusty bagaz wiec zeby zabrac jak najwiecej :angry::angry:

Sierpniowka - jak dla mnie bawelniane z gumka. Sa w ikea.

Okasia - zamorduje... siedze i szukam ciuchow przez ciebie ;)
Na bonprix mozna tez fajne znalezc. Ja zamawialam pare razy ;)

reklama
Okasia, sieciówki maja kilka magazynów w rożnych miejscach, albo ściagają towar z któregoś ze swoich sklepów, dlatego trwa kompletowanie zamówienia :-).

Do góry