reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Ja narazie jeszcze nic nie kupiłam dla dzidziusia :-) Idę w środę na połowkowe i jak się potwierdzi, że w brzuszku mieszka córeczka to biegnę na zakupy :-)

reklama
Mialam ja przy mlodym i bylam mega zadowolona, bo dluuugo w necie szukalam melodyjek takich nie pozytywnkowych i te mi pasuja w 100%. Teraz czekam na rozwoj wydarzen na kilku aukcjach z lezaczkami i tez na dniach kupie.

aniab trafiłaś w mój typ :) Jedyne co mnie w nim martwi to ten cholerny kosz na zakupy, spory, ale płytki :/ Od tego roku są nowe wersje kolorystyczne, poprawili też sporo w funkcjonalności wózków np. powiększyli gondolę, poprawili szwy w spacerówce i zmienili materiał, bo kliencie skarżyli się na mechacenie podnóżka w spacerówce. Bardzo fajny wózeczek. O dziwo ze zdjęć bardziej mi się podobał model x-cite, a w sklepie na żywo bardziej x-move :) Jednak są bardzo podobne i od polskiego producenta :)

reklama
sluchajcie tak sie nie moge tego wozka doczekac, ze dzis polazlam to tego sklepu gdzie stoi w innym kolorze i jak wariatka jezdzilam po kawalatku sklepu hehe, ale, zeby nie bylo, z eposzlam sobie pojezdzic to kupilam koszule do szpitala i kolejne majtasy.

Do góry