reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

sierpniowka ja mam frotte

okasia jakbym chciala kupic wozek w sklepie to czekam 3-4tyg, a jak w necie to w ciagu 3 dni juz go mam hehe

reklama
heromina też mnie to wkurza. Ostatnio w sklepie pani mówiła, że nawet do 7 tygodni się czeka, a przez internet nie dość, że taniej, podstawią pod drzwi to jeszcze od ręki :/ jakoś nie widzę plusów zakupu w sklepie stacjonarnym. Jeszcze kilka dni oczekiwania na sprowadzenie z hurtowni rozumie, przecież nie mają na magazynie stu modeli w 30 kolorach, ale czekanie kilka tygodni to przesada. Chyba, że cena byłaby dobra to pewnie bym się skusiła.

Mnie starsznie kusi, zeby kupic nowy i miec z glowy, ale po 1 teraz to bez sensu, bo gdzie go bede trzymac, po 2 niby poluje na uzywke, ale tego modelu raczej na bank nie ustrzele

heromina poczekaj, całkiem możliwe, że jednak ustrzelisz :) mnie też korci żeby już kupować duże gabaryty, ale zagraciłabym mieszkanie i ciekawe jak bym się z tym wielkim brzuchalem potem po nim poruszała :)

do kiedy te wyprz w C&A?, bo musze sobie pare rzeczy jednak kupic. Przymierzylam wlasnie moje stare ciazowki, ale no nie leza mi, kurcze, a jednak komfort musi byc

Trudno powiedzieć do kiedy, chociaż chyba wyprzedaże dopiero będą się zaczynać. Ja już zamówiłam to co mi się podobało, bo ostatnio z c&a miałam taką przygodę, że dodałam do koszyka w niedzielę rzeczy i miałam w poniedziałek spojrzeć wyspanym okiem i kupić. Loguję się w poniedziałek, a tam informacja, że produkty już są niedostępne i wyprzedaż zakończona :/ A tak się wtedy napaliłam na kardigan ciążowy, że już widziałam go na sobie :(

Dziewczyny a co sądzicie o tym modelu (Okasia ekspercie liczę na Twoją opinię również:)
25 kwietnia mam połówkowe w Katowicach a tam jest duuuży sklep z wózkami to obczaję go na żywo, bo wstępnie
mocno mi się spodobał i wyglądowo i wagowo (3piętro kamienica)

reklama
Do góry