reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

sierpniowka ja mam frotte

okasia jakbym chciala kupic wozek w sklepie to czekam 3-4tyg, a jak w necie to w ciagu 3 dni juz go mam hehe

reklama
heromina też mnie to wkurza. Ostatnio w sklepie pani mówiła, że nawet do 7 tygodni się czeka, a przez internet nie dość, że taniej, podstawią pod drzwi to jeszcze od ręki :/ jakoś nie widzę plusów zakupu w sklepie stacjonarnym. Jeszcze kilka dni oczekiwania na sprowadzenie z hurtowni rozumie, przecież nie mają na magazynie stu modeli w 30 kolorach, ale czekanie kilka tygodni to przesada. Chyba, że cena byłaby dobra to pewnie bym się skusiła.

Mnie starsznie kusi, zeby kupic nowy i miec z glowy, ale po 1 teraz to bez sensu, bo gdzie go bede trzymac, po 2 niby poluje na uzywke, ale tego modelu raczej na bank nie ustrzele

heromina poczekaj, całkiem możliwe, że jednak ustrzelisz :) mnie też korci żeby już kupować duże gabaryty, ale zagraciłabym mieszkanie i ciekawe jak bym się z tym wielkim brzuchalem potem po nim poruszała :)

do kiedy te wyprz w C&A?, bo musze sobie pare rzeczy jednak kupic. Przymierzylam wlasnie moje stare ciazowki, ale no nie leza mi, kurcze, a jednak komfort musi byc

Trudno powiedzieć do kiedy, chociaż chyba wyprzedaże dopiero będą się zaczynać. Ja już zamówiłam to co mi się podobało, bo ostatnio z c&a miałam taką przygodę, że dodałam do koszyka w niedzielę rzeczy i miałam w poniedziałek spojrzeć wyspanym okiem i kupić. Loguję się w poniedziałek, a tam informacja, że produkty już są niedostępne i wyprzedaż zakończona :/ A tak się wtedy napaliłam na kardigan ciążowy, że już widziałam go na sobie :(

Dziewczyny a co sądzicie o tym modelu (Okasia ekspercie liczę na Twoją opinię również:)
25 kwietnia mam połówkowe w Katowicach a tam jest duuuży sklep z wózkami to obczaję go na żywo, bo wstępnie
mocno mi się spodobał i wyglądowo i wagowo (3piętro kamienica)

reklama
Do góry