reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
Fajnie wozeczki ale widze, ze wiekszosc to 3w1 I ciezko wyszukac samej gondoli z fotelikiem bez spacerowki...

Hej. My też już się rozglądamy za wózkiem. Od początku spodobał mi się riko nano, ale poszperaliśmy w internecie i nie ma za dobrych opinii.. więc zrezygnowaliśmy. bardzo mi się podoba adamex pajero, ale nie wiem czy nie pójdziemy w stronę sprawdzonego tako. A co myślicie o dodatkowych amortyzatorach w wózkach? Taki np jest w adamex barletta, Ja się boję, że szybko się wyrobią.

Hej. My też już się rozglądamy za wózkiem. Od początku spodobał mi się riko nano, ale poszperaliśmy w internecie i nie ma za dobrych opinii.. więc zrezygnowaliśmy. bardzo mi się podoba adamex pajero, ale nie wiem czy nie pójdziemy w stronę sprawdzonego tako. A co myślicie o dodatkowych amortyzatorach w wózkach? Taki np jest w adamex barletta, Ja się boję, że szybko się wyrobią.
Ja o riko widziałam akurat same pozytywne ale nadal też szukamy czegoś gdyż riko nano jest ciężki i nie wiem czy się na niego zdecyduje gdyż 2 piętro w bloku bez windy :|

Też mamy ten problem, tyle że mieszkamy na 3 piętrze też bez windy, Planujemy stelaż zostawiać na dole w rowerowni, a ja będę z gondolą i dzidzią wychodzić. Mąż po pracy będzie brał stelaż. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu.

reklama
Ja w sumie to chyba zdecyduje sie na bekse gondole ze spacerowką a do tego dokupie porządny fotelik z bazą a za jakiś czas moze porządną spscerówke typu parasolka na wyjazdy wakacyjno różne
Pani w sklepie wózkowym powiedziała mi że w lutym są targi więc po nich bedą nowości i wszystko może się zmienić

Do góry