reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Ja kupiłam termometr na podczerwień, którym można zmierzyć temperaturę wody czy mleka.
Ile matek tyle zdań na temat tego co potrzebne, zresztą i tak dzieci potem to zweryfikują.

A ja dalej z moim cyklem NIE POLECAM :)
DSC02200 1.jpg
Dziś mata edukacyjna SKIP HOP, pewnie cudowna jeśli chodzi o zajęcie dziecka i stymulowanie go do rozwoju. Niestety nie polecam zakupu używanej. Materiał jest kiepski, niestety szybko się spiera, kolory blakną. Nowej raczej też nie polecam biorąc pod uwagę zawrotną cenę ponad 300 zł i to co napisałam powyżej.
Myślę, że za cenę używanej można kupić nową z inną metką o lepszej jakości.

Załączniki

• DSC02200 1.jpg
    DSC02200 1.jpg
    293,3 KB · Wyświetleń: 140
reklama
napisalam to co dla mnie przydatne bylo bardzoooooooooooooooooooooo. co kobieta to inna wizja tego co poztreba. mi tow syztsko sie przydalo

Bardzo polecam podusze fikuszke :) kupilam na targach w sobote, udalo mi sie dorwac nowa za 55pln, chyba ktos zle nakleil cene ;) super sie z nia spi ! Dzisiaj dzieki niej obudzilam sie o 10.00 hehe. Bardzo fajna bawelenka, z wypelnieniem to zobaczymy jak sie bedzie zachowywawlo w uzytkowaniu, ale jest sprezyste wiec mysle ze bedzie ok. Pozniej podusia posluzy Michalince :)

A wygląda tak

Załączniki

• images (2).jpg
    images (2).jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 98
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no powiem Wam że bez wizyty w rossmanie się nie obędzie :) muszę zacząć tworzyć listę i sukcesywnie z niej coś wykreślać. Lepiej żeby te zakupy nie zeszły się w jednym miesiącu... uuuupppss.

a smoczek na "dzień dobry" kupuje się?

Ja tez kupilam...te które są wszedie dostępne...niestety przy mlidym sprawdzil sie jedynie trudno dostępny model TT i nieraz najezdzilam sie po mieście za smoczkiem mam nadzieje że malej te podpasują

a smoczek na "dzień dobry" kupuje się?

Ja kupie na pewno, bo mlody co prawda dluuugo antysmoczkowy byl, ale sa sytuacje kiedy smoczek ratuje zycie :) Co do listy to nam nie przydal sie rozek, term do wanienki srednio, bo i tak reka sparwdzalam, zadnych sterylizatorow nie uzywalam, laktator mialam Medeli i reczny i elektryczny, super sprawa. Juz tak nie oamietam co dokladnie kupowalam wtedy, ale wiem, ze 1/3 rzeczy mi sie nie sparwdzila. Latwiej by mi bylo cos podpowiedziec gdybym liste zobaczyla :)

Kupilam dzis w Pepco 2 bodziaki i polspiochy, ale no nie moge sie przemoc do rozowego i poleciala mieta :) Pozniej poszlismy z malym do hurtowni w nadzieji, ze kupie juz cala wyprawke dla siebie do szpitala i jakies akcesoria i kosmetyki dla malej, ale niestety, moje niezdecydowanie wzielo gore i wyszlam z druga koszula do szpitala, majtkami siatkowymi i paczka podkladow do wyprobowania.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry