reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
Ja dziś macałam w sklepie materac z gryką i kokosem i mnie nie przekonał. To chyba teraz taka moda, że wszędzie są te materacyki, ale mam odczucie, że dziecko spałoby na worku z grochem. Bardziej mnie przekonują zwykłe piankowe czy lateksowe porządnej jakości. W Świecie Dziecka widziałam dziś takie za ok. 90 zł bez zarzutu, nie za twarde i nie za miękkie ze zdejmowanym pokrowcem. Na allegro pewnie jeszcze tańsze by były. Akurat w tym przypadku warto zastanowić się nad ceną, takie za 30-50 zł najczęściej nadają się tylko do tego żeby je pociąć i używać jako gąbki pod prysznic.

Lateksowe uczulaja czesto nawet te z gornej polki, piankowe mnie nie przekonuja jakos, bo swego czasu naczytalam sie, ze sie deformuja itp, a nie patrzalam na takie poniezej 100zl. Ja mam chyba, bo juz nie pmaietam gryka-kokos i cos tam, ale, zeby byl jakis twardy czy sztywny? to nie zauwazylam, ale tez do tanich nie nalezal,wiec moze tu tej jest kwestia ceny.

Dziewczyny znalazłam super okazje na wózek. Model quinny buzz 4 xtra nowy 3w1 z fotelikiem maxi cossi za 900zl. Kobieta sprzedaje bo dostała inny model. Co o nim myślicie? Może już się pojawil tutaj, ale wcześniej sie nim nie interesowałam kompletnie, ale to chyba dobra okazja hm? @okasia pomocy :-)

Napisane na G620S-L01 w Forum BabyBoom

Fryte3qa akurat tego modelu nie widziałam w sklepach. Natomiast jak będziesz nim zainteresowana to sprawdź czy gondola nie lata na wszystkie strony. W modelu quinny moodd tak było, ponadto wózek był dość sztywny.

reklama
no nie mogłam się powstrzymać , urzekł mnie ten sweterek :) a kosztował bagatela 8pln, stan jak nowy :D 20160403_152647.jpg

Załączniki

• 20160403_152647.jpg
    20160403_152647.jpg
    219 KB · Wyświetleń: 85
Do góry