reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Kurier wczoraj przywiózł wózek. Pierwsze wrażenie...jest ogromny, no ale o to chodziło. Stan wózka i spacerówki tak jak kobieta pisała idealny, natomiast fotelik już troszkę gorzej ale doprowadzę go "piękności" :) Gondolka na pewno posłuży nam całą zimę, jest wysoka więc dla mnie super bo mam prawie 1,80 wzrostu, jest mega mięciutki, po prostu płynie, dziecko nie odczuje nawet wielkiej dziury, a u nas chodniki są w stanie opłakanym niestety, do tej pory chodzę z córką za rączkę bo nie trudno zaczepić się i upaść... No i najważniejsze w ogóle nie czuć jego wagi, budka duża, boki głębokie więc synek będzie dobrze zabezpieczony najpierw przed upałami a potem chłodem. Spacerówka pomieściłaby spokojnie 3 latka, budka duża, dobrze zakrywająca i osłaniająca. Później pewnie przejdziemy na coś lżejszego bo taki był plan od początku. Jestem zadowolona :)

reklama
Asiunia poka foty :)

A moje dziecie wczoraj poraz kolejny mnie zadziwilo, bo znowu uspokoil sie przy koniuku. Czyli jak byl maly to wolal owieczke, bo mu sie te wieloryby podobaly, a teraz woli muzyczke z konika, ciekawostka.

Kupilismy Navington Caravel ale jak ktos mieszka w bloku to na pewno go nie polece bo jest ciezki i duzy a dla mnie na wies idealny, jest w stylu dawnych klasycznych wozkow. Skret kol jest troche slaby ale to kwestia przyzwyczajenia bo wozka nie prowadzilam od ponad roku. Wstawie zdjecia po weekendzie bo jestem teraz u rodzicow.

Jaką wanienkę kupić? Zwykłą, składaną, dmuchaną czy przegrodę do zwykłej wanny? Jaki rozmiar mały 80 cm czy duży 102 cm? żeby nawet wybór wanienki był trudny... :)

reklama
okasia ja mam zwukla bo mam w domu wanne i mala pewnie szybko zacznie korzystać.
kassia-nie pamiętam dokładnie co tam mial za dzwieki ale szum byl chyba tez.
Ja dzis na carboot bylam i zniwu kilka ciuszków kupilam

Załączniki

• 1459682209885.jpg
    1459682209885.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 82
Do góry