reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Kurier wczoraj przywiózł wózek. Pierwsze wrażenie...jest ogromny, no ale o to chodziło. Stan wózka i spacerówki tak jak kobieta pisała idealny, natomiast fotelik już troszkę gorzej ale doprowadzę go "piękności" :) Gondolka na pewno posłuży nam całą zimę, jest wysoka więc dla mnie super bo mam prawie 1,80 wzrostu, jest mega mięciutki, po prostu płynie, dziecko nie odczuje nawet wielkiej dziury, a u nas chodniki są w stanie opłakanym niestety, do tej pory chodzę z córką za rączkę bo nie trudno zaczepić się i upaść... No i najważniejsze w ogóle nie czuć jego wagi, budka duża, boki głębokie więc synek będzie dobrze zabezpieczony najpierw przed upałami a potem chłodem. Spacerówka pomieściłaby spokojnie 3 latka, budka duża, dobrze zakrywająca i osłaniająca. Później pewnie przejdziemy na coś lżejszego bo taki był plan od początku. Jestem zadowolona :)

reklama
Asiunia poka foty :)

A moje dziecie wczoraj poraz kolejny mnie zadziwilo, bo znowu uspokoil sie przy koniuku. Czyli jak byl maly to wolal owieczke, bo mu sie te wieloryby podobaly, a teraz woli muzyczke z konika, ciekawostka.

Kupilismy Navington Caravel ale jak ktos mieszka w bloku to na pewno go nie polece bo jest ciezki i duzy a dla mnie na wies idealny, jest w stylu dawnych klasycznych wozkow. Skret kol jest troche slaby ale to kwestia przyzwyczajenia bo wozka nie prowadzilam od ponad roku. Wstawie zdjecia po weekendzie bo jestem teraz u rodzicow.

Jaką wanienkę kupić? Zwykłą, składaną, dmuchaną czy przegrodę do zwykłej wanny? Jaki rozmiar mały 80 cm czy duży 102 cm? żeby nawet wybór wanienki był trudny... :)

reklama
okasia ja mam zwukla bo mam w domu wanne i mala pewnie szybko zacznie korzystać.
kassia-nie pamiętam dokładnie co tam mial za dzwieki ale szum byl chyba tez.
Ja dzis na carboot bylam i zniwu kilka ciuszków kupilam

Załączniki

• 1459682209885.jpg
    1459682209885.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 80
Do góry