reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

mamakulka akurat ty to mysle, ze zgodnie z przepowiednia tego dziadka ginekologa czy kogos, juz nie pamietam konkretnie, wypchniesz ignasia raz dwa nie martw sie ;)

dzisiaj ewidentnie mam dzien na "moge juz rodzic" skupic sie za bardzo na niczym nie moge zaraz mi do glowy przychodzi taki slodki rozwrzeszczany noworodek z odslonietymi w krzyku golymi dziaselkami, no nie moge przestac sobie tego wyobrazac :D

reklama
Oby tak bylo kochana. Bo teraz zaczynam słyszeć ze wszak opinie na temat rodzenia. Do czego to porównać co wolałaby tamta i ta zamiast porodu :) także powoli mam stres ale cóż. Musi wyjść jak wszedł :D dobrze, że mąż chce być ze mną.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko niech nie zagląda w krocze. Kolega mówił , że zajrzał. A mój się pyta po co jak nie chciałeś? A kumpel: a nie wiesz jak to jest jak czegoś nie można zrobić to się robi. Odwracalem głowę ale ona tam sama w tym kierunku szła i zobaczyłem.

Ja tak miałam! Rozumiem kolegę.. Parę lat temu byłam przy porodzie koleżanki tutaj w Dani, byłam przerażona.. Z tego wszystkiego nawet przecielam pepowine [emoji31] i tak bardzo nie chciałam zajrzeć a oczy same poniosły.. Żałuję tego do dziś bo zobaczyłam coś czego nie chciałam [emoji1] wiadomo, żona to inaczej pewnie ale zawsze..

[emoji173]

No lecą oczy :) on tez tak śmiesznie ujął jak mój się zapytał jaka jest ta córka jego ( ma 3 dni) a ona na to. Za krotka ja znam żeby określić[emoji14] pełna powaga oczywiście hehhe

Czytam waszą rozmowę koleżanki pierworódki i trochę wam zazdroszczę tego pierwszego razu :). Przy drugiej ciąży/porodzie nie ma już tej fajnej nieświadomości i przede wszystkim nie ma czasu na rozczulanie się nad każdą zmianą w swoim ciele, każdym kopniakiem itp. Po porodzie nie będzie czasu, by poświęcić się dziecku na 100%. Trochę mi tego wszystkiego żal, bo ja tej magii już nie czuję....

reklama
Do góry