reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Gośka mi też jasne wózki bardziej się podobają! A stelaż ze skrętnymi przednimi kólkami ponoć jest bardzo wygodny - nam się po prostu nie podobał ;-)

Efilo fajna bryka! :-)

Sorga z wózkiem dostałam kołderkę z poszewką ale wątpię, żeby się przydała. Przecież latem będzie na to za ciepło, a na jesień i zimę mam zajefajne kombinezoniki :-D

reklama
Czesc dziewczyny, mam kolejne podejscie do kupna wozka, eh:sick: . Teraz mi wpadl w oko firmy chico, co sadzicie. Ewa-Krystyna moze cos poradzisz, sporo wiesz o limuzynach dla skarbkow :-) , oto link:

Toysrus

izka01- postaram ci sie odpowiedziec jutro lub jeszcze przed weekendem... zobacze czy maja ten model u nas w sklepach - ale watpie,bo nigdy mi nie wpadl w oko zaden wozek Chicco, ale ten ze zdjecia przypomina troche Centro i Arie Peg Perego i Espresso Inglesiny; poszukam troche informacji na jego temat i ci odpisze...

efilo wozek jest cudny i szczerze naprawde mi sie podoba. tu sa tylko ciemne niestety :(((( w Polsce mialam jasny bezowy i przez 7 miesiecy ani razu nie zabrudzil sie wiec nie wiem po co przesady ze z jasnym problemy. a gondola wyjmowana?
Ewa-Krystyna co Ty masz za pamiec do wszystkich wozkow?? nam sie aktualnie podoba Maclaren MX3 ale tylko znalazlam jedna opinie na necie i byla bardzo pozytywna ale sama nie wiem bo to trojkolowiec. do tego musimy dokupic siedzonko dla starszego dziecka. spotkalas sie w swoich poszukiwaniach juz z tym modelem??

A ja mam pytanie o wózek x-lander (XA). Czy może któraś z Was kupiła ten wózek, albo słyszała o nim jakieś opinie? Ja do tej pory cały czas myślałam o mutsy ale w sobotę "pojeździłam" sobie tym właśnie po sklepie i byłam bardzo mile zaskoczona. No i jest dużo tańszy od mutsy. A może słyszałyście coś o jego użytkowaniu?

efilo wozek jest cudny i szczerze naprawde mi sie podoba. tu sa tylko ciemne niestety :(((( w Polsce mialam jasny bezowy i przez 7 miesiecy ani razu nie zabrudzil sie wiec nie wiem po co przesady ze z jasnym problemy. a gondola wyjmowana?

Ja tam specjalnie szukałam jak najjaśniejszego. W końcu w lato dziecko będzie wewnątrz gondoli. Nie chciałabym go usmażyć. I właśnie babeczki mówiły że nawet w zimę się nie brudzi to pokrycie - tyle co ewentualnie od bucików, ale wystarczy szmatką przetrzeć i już.

Gondola jak najbardziej zdejmowana. I ma super płozy pod spodem które umożliwiają bujanie dzidziusia jak w kołysce. No prawie... bo wzdłuż a nie wszerz :-D I jest na tyle duża i wygodna że może spokojnie posłużyć jako tymczasowe łózio.

Monika
ja nie kupiłam, ale oglądałam i trochę czytałam. Mam dobre zdanie o x-landerach. Ten XA to czterokołowy wyglądający trochę jakby ukradł ramę od trójkołowca? (Myli mi się zawsze z X-1 - któryś z nich ma mniejsze kółka z przodu. Ten z większymi mi się bardziej podoba)

Ja mam zamiar kupić spacerowy x-lander XA podoba mi się strasznie i nawet M zaakceptował. O ile się nie mylę to Blanes już kupiła ten wózek.

reklama
Efilo ten z większymi kólkami to X1:
_.gif
_.gif
43e73a68f3384.JPG
X-Lander X1
Wózek spacerówka

A to XA z przodu mniejsze kółka:
43e73f9b0b498.JPG
X-Lander XA
Wózek spacerówka
_.gif