reklama
E
efilo
Gość
Udało mi się zrobić zdjęcie wózia. Oto on:
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Efilo wózek cudeńko .
Sorga ja nie mam zamiaru kupować kołderki do wózka myślę ze kocyk będzie wystarczający szczególnie latem, a zimą założy się jeszcze pokrowiec z ocieplaczem i wsio:-) .
Sorga ja nie mam zamiaru kupować kołderki do wózka myślę ze kocyk będzie wystarczający szczególnie latem, a zimą założy się jeszcze pokrowiec z ocieplaczem i wsio:-) .
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Efilo wozek slicznosci,jeszcze raz gratuluje
E
efilo
Gość
Gościu w hurtowni z artykułami dziecięcymi wybił ostatnio koleżance z głowy pościel. Udawadniał że nie ma sytuacji w której się przyda. I faktycznie tak na chłopski rozum to trochę bez sensu ta pościel. Są kocyki, rożki, pieluchy, kombinezony, śpiworki... Kiedy ta pościel miała by niby 'działać'? Mnie facet przekonał (pośrednio - przez usta koleżanki :-)) W dodatku nie miał żadnego interesu w odwodzeniu jej od zakupu - przez to wydała mniej.
reklama
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Ja też od razu stwiedziłam, że pościel do wózka to zbędny gadżet (przynajmniej jeden trudny wybór mniej )
Latem to pewnie wogóle niczym nie będziemy przykrywały, a na zimę kupimy kombinezony i ewentualnie przykryjemy kocykiem
Latem to pewnie wogóle niczym nie będziemy przykrywały, a na zimę kupimy kombinezony i ewentualnie przykryjemy kocykiem