reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

reklama
A jak siedzisko - jest odpowiednio szerokie?
Dla nas jak najbardziej :tak: Śpiworek Mutsy idealnie się zmieścił, Młody miał wygodnie. Nie próbowałam go sadzać w kombinezonie (to wózek na wyjścia do sklepów i na cieplejszą pogodę), ale jutro przed spacerem przetesuję i napiszę jak się zmieścił :tak:
Jednak widziałam w takich wózkach spore, chodzące już dzieciaczki, więc na pewno szerokość jest wystarczająca :tak:

Postanowiliśmy, że kupujemy nową spacerówkę :-D
Co po wiecie na to??
HAUCK TRAXX WÓZEK+OCIEPLACZ-OSTATNIE SZTUKI OD SS (299969875) - Aukcje internetowe Allegro

A może macie jakieś inne pomysły??
Dodam, że koniecznie musi być wózek z opcją przodem do mamy :tak: i nadający się na jeżdżenie po polnej drodze ;-)
Pomóżcie proszę, bo mam już mętlik w głowie :baffled: w przyszłym tygodniu robię objazdówę po sklepach, a narazie atakuję sklepy internetowe ;-)

No Jolka, ja Ci nie pomogę, bo mój wózek jest jednocześnie bardzo fajną spacerówką. Do tego jakby co mam jeszcze Graco spacerówkę po Weronice, mało używaną. A na wakacje już na 100% kupimy już parasolkę.

jolka, wygląda na porządną terenówę, ale nie piszą ile waży - chyba że to dla Ciebie nieistotne:confused: Niby super lekka aluminiowa rama, ale pompowane koła i ta reszta wygląda na ciężkie... Wiesz, ja mam wózek Scout Owal, ma też taki wygląd terenowy - mi się takie podobały jak wybierałam wózio. No i nadal mi się generalnie ten wózek podoba, ale ciężar jest wielkim minusem, ogromnym po prostu. Nie nadaje się na I piętro do wnoszenia :tak: Gdybym mogła cofnąć czas to wybrałabym jakiś lżejszy...
Co do spacerówki to waga i szerokość siedziska będą dla mnie priorytetami;-)

isia u mnie to waga i wymiary po złożeniu to sprawa drugorzędna, a właściwie bez znaczenia, bo mieszkam w domku i wózek mam w garażu więc zero schodów, a samochód mamy kombi :tak:

reklama
Aaaa, no właśnie - właśnie wczoraj mówiłam mężowi, że tego typu wózki to są dla posiadaczy domów z garażem:-D:-D My też mamy kombi, na szczęście bo ten złożony wózek zajmuje nam pół bagażnika, w innym by się nie zmieścił po prostu - a tego wcale nie przewidziałam jak kupowalismy:no:
No to na pewno wózio będzie super! :tak::tak:

Do góry