reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Esia ale Ty masz jeszcze sporo czasu. Ja pociesze, ze wozek to odbieramy w srode a torbe pakuje dzis, jak cale pranie juz wyschnie. A mam przeczucie, ze u mnie juz niedlugo, bo coraz czesciej mnie pobolewa.

reklama
Moi teście zdecydowali , że jednak są przesądni i wózek zobacze dopiero po narodzinach Eryka:zawstydzona/y:;-) trudno, grunt, ze jest i że nie muszę się martwić.

To przedstawiam nasze Volvo - w wersji spacerowej i głębokiej.

Wózek ma przekładaną i regulowaną rączkę, torbę, moskitierę i folię przeciwdeszczową. Do tego jest kieszeń na budzie, buda częściowo jest odpinana i ma "wentylację" z siatki.

Nonono dzagud, prezentuje sie super:D, widze że tez w zielenie uderzyłaś:D mam nadzieje że bedzie dobrze służył, i się prowadził:D

Zielony to prócz różowego ulubiony kolorek Weroniki.;-)
Ale właściwie, to był chyba najładniejszy zestaw kolorów, bo do wyboru był jeszcze granat z niebieskim (co drugi wózek u nas na osiedlu taki jest), szary z pomarańczem (nie podobał mi się), róż z bordowym / śliwkowym (wszystko, tylko nie róż), albo cały czerwony (o Matko, straż przy nas mogłaby być nie zauważona). Bardzo mi się podobał czerwony połączony z takim jasnym złotem, ale akurat nie było tego modelu co chcieliśmy. No i w rezultacie stanęło na tej zieleni. Na zdjęciu ten ciemny to wygląda na szary, ale to taka zgniła zieleń - i wcale nie tak bardzo ciemna, a ten jaśniejszy podchodzi bardziej pod pistację.

Naprawde sliczny ten wozek Dziagud,kolorki super i te paseczki...naprawde fajnie sie prezentuje.Zeby dobrze Wam sluzyl :)

reklama
Do góry