reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Monika, zamówiłam bebecar icon podaję stronkę żebyś mogła go sobie zobaczyć ICON i mam nadzieję że też będę z niego zadowolona (tylko inny kolor niż na tej fotce), mój jeszcze stoi na zapleczu w sklepie i odbiera go mój mąż po porodzie. Jaki ty wybrałaś kolor quinny speedi i czy od razu zamawiałaś spacerówkę?

reklama
Ja tez juz zamowilam wozek:) Mikrus Alu Sprint. Najpierw patrzylam na wozek i cene a na firme na koncu. I poki co jestem zadowolona.

Super macie te wózeczki, bardzo mi się podobają.
Fantazja, ja też strasznie chciałam Mikrusa - bardzo mi się podobał, taki malutki, zgrabniutki. Tyle że spacerówka mi jakoś nie bardzo leżała. No i w końcu kupimy jeden z tych polskich z przekładaną rączką.

Dzagud - spacerowka moze rzeczywiscie nie jest jakas wybitna ale ja patrzylam na jej zalety na zime - wydaje mi sie duza i solidna. A na przyszle lato pewnie i tak dokupimy jakas leciutka - zreszta wtedy juz bede pracowac wiec i z kaska bedzie lepiej:-) Wszystko okaze sie w praniu;-) A kolorek blekitny - maz wybieral bo ja oczoplasu dostalam

ja tez obstawialam czerwony ale maz wygral:-D moze dlatego, ze juz kilka razy mi sie snilo, ze jestem na spacerze z Michalinka w niebieskim wozku wlasnie;-)

Niuni woziol fajowy!!!Pewnie jezdzisz nim podomku jak szalona :) ja bynajmniej jezdze heheheh ;)))

reklama
Do góry