reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Niuni - wózek super. I w mój gust. Nie dość że kolorystyka jak pode mnie to jeszcze najbardziej podobają mi się właśnie takie klasyczne wózia.

Pycia - niestety nie wiem :-(

A ja dzisiaj zakupiłam spacerówkę :szok:
Wygląda tak:

d22af9993e9b59bddc79e535b137353c26981.jpg

Ale na razie będzie wyglądać tak:
foto.php

reklama
Hmm Efilo ale masz jeszcze wózek z gondolą? to jest na później jak maluszek wyrośnie? super wózek-nowoczesny ale jak w nim noworodka wozić?

izka01- to jest chyba Quinny i one raczej sa super do mal'i lub podrozy,bo skladaja sie do bardzo malych rozmiarow... a do biegania lub tzw. strollowania to raczej sa trojkolowce z wiekszymi kolami...

Dziewczynki mam pytanie kupilismy wozek driver 4xl juz jakis czas temu ale jest schowany i szczelnie zapakowany a ja poprostu nie pamietam czy jest w nim materacyk czy musze go dokupic moze wy wiecie ?
a o jaki materacuk pytasz? użytkuję ten wózek i gondolka jest wyłożona miękką gąbką i nic nie porzeba układać na dno dodatkowo,

Siwucha
no pewnie że mam. Chwaliłam się już dawno temu że kupiłam malutkiej olbrzymią Emmaljungę (gondola i duża spacerówka) :tak: W gondoli jest tyle miejsca że będzie mogła w piłę pograć :-D

To co teraz wkleiłam to chwilowo będzie traktowane jako podwozie do fotelika jak będę jechała gdzieś autem na zakupy. Brać wielki wózek w takiej sytuacji to bez sensu a fotelika w rękach nie mam zamiaru dźwigać. :-)
A jak niunia wyrośnie ze spacerków w spacerówce i więcej będzie chodzić przy wóziu to ta lekka parasolka będzie akurat :tak:

Efilo fajowa spacerówka,ja przymierzeałam sie do Quini buzz ale duzo osób mi odradza ze wzgledu na spacerówke ,bo wypadnie nia jezdzic zima ,no i moze Mutsy -sama niewiem???

Efilo spacerowka bomba,naprawde,a jesli sklada sie jak buzz to naprawde duza wygoda:tak::tak::tak:moja kolezanka ją posiada i jest strasznie zadowolona

i ja tez podobnie jak Gosia przymierzam sie do zakupu quinny buzz,zobaczymy co z tego wyjdzie

reklama
Dorotko a masz zamiar kupic gondole i spacerówke?,bo ja mierzyłam gondole i wym. ma takie jak Mutsy,tylko mutsy ma głebsza spacerówke

Do góry