reklama
anuula30
czerwcówka 2007
A co myślicie o x-landerze x1? Wiem, że już tu trochę o nim było, ale może macie jakieś nowe wiadomości na jego temat? Może jakieś wady?
Wizualnie bardzo mis ię podoba, nawet postanowiłam przełknąć niezbyt dużą gondolę ;-) czy wiecie coś o innych wadach?
wygląda tak:
Tylko te kolory jakieś takie nie bardzo :-(
Zobaczcie same. I jaki tu kolor dla chłopca wybrać?
Wizualnie bardzo mis ię podoba, nawet postanowiłam przełknąć niezbyt dużą gondolę ;-) czy wiecie coś o innych wadach?
wygląda tak:
Tylko te kolory jakieś takie nie bardzo :-(
Zobaczcie same. I jaki tu kolor dla chłopca wybrać?
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
oczywiscie rzecz gustu jak i sposobu zycia- wiele razy piasalam wczesniej na temat moich opinii,ze sa one moje i specyficzne... a jesli chodzi o Quinny i Bugaboo,to jak zaznaczylam oba wozki znam tylko z ogladania i ten drugi wydaje mi sie bardziej praktyczny... zas Quinny na pewno by sie sprawdzil jako wozek dodatkowy na podroze samolotem lub krotkie wypady do sklepu ... przynajmniej w moim przypadku...Ewo-Krystyno to rzecz gustu,moja kol. ma Quinny i jest b. zadowolona ,a mały fulfiaczek i miesci sie
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Moim zdanie wozek na podroze samolotem czy do marketow to najlepszym wyjsciem jest lekka parasolka...
A moj bugaboo sprawdza sie rowniez w terennie,np.w lesie...Mimo ze ma male kolka z przodu ...
a tak wogole ostatni patrzylam za bugaboo na polskim rynku ale nic nie moglam znalezc...Chcialam rozeznac sie cenowo itd...Moze Wy gdzies go widzialyscie???
A moj bugaboo sprawdza sie rowniez w terennie,np.w lesie...Mimo ze ma male kolka z przodu ...
a tak wogole ostatni patrzylam za bugaboo na polskim rynku ale nic nie moglam znalezc...Chcialam rozeznac sie cenowo itd...Moze Wy gdzies go widzialyscie???
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Ewa-Krystyna-bardzo Ci dziekuje za opinie i zdjecia, oglagalam w sklepie model UNO z firmy PP-wszystko byloby super gdyby nie te kolka-niestety sa niewygodne jak ma sie wersje z gondolka-zle sie wowczas prowadzi, tzn. moze nie tak zupelnie zle ale gorzej. Dlatego ta WENEZIA wydaje sie lepsza no i wstepnie sie na nia zdecydowalam :-) Jeszcze obejrze dokladnie pramezzo, tez mi sie podoba. Najbardziej podoba mi sie w tych wozeczkach to, ze sa ladne, zwrotne i 2 w 1 , nie trzeba kupowac drugiego wozka-spacerowki :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
My juz w 5 miesiacu przeskoczylismy a spacerowke:-) mimo ze gondola byla jeszcze "dobra"...Ale moje dziecko bylo tak ciekawe swiata ze rwalo sie do siadania by wszystko widziec...
Olla
Melowa mamusia:)
Patrycja masz bogaboo! ale Ci zazdroszcze!Ja tez go chcialam ale troche drogawo bo ok £ 600-800...ale jest cudny,marzenie...ja kupilam podobny troszke,INFINITY(HAUCK) tez ma male przednie kola a duze pompowane z tylu no i spacerowka podobna ale mimo wszystko Twoj ladniejszy
reklama