reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Ewo-Krystyno to rzecz gustu,moja kol. ma Quinny i jest b. zadowolona ,a mały fulfiaczek i miesci sie

reklama
A co myślicie o x-landerze x1? Wiem, że już tu trochę o nim było, ale może macie jakieś nowe wiadomości na jego temat? Może jakieś wady? :tak:
Wizualnie bardzo mis ię podoba, nawet postanowiłam przełknąć niezbyt dużą gondolę ;-) czy wiecie coś o innych wadach?

wygląda tak:
a.jpg

Tylko te kolory jakieś takie nie bardzo :-(
Zobaczcie same. I jaki tu kolor dla chłopca wybrać? :eek:
c.jpg

d.jpg

Ten model X-landera dość ciężko się prowadzi, ale oczywiście rzecz gustu. Ja porównywałam z modelem XA i ten drugi jest o wiele lżejszy w prowadzeniu

Ewo-Krystyno to rzecz gustu,moja kol. ma Quinny i jest b. zadowolona ,a mały fulfiaczek i miesci sie
oczywiscie rzecz gustu jak i sposobu zycia- wiele razy piasalam wczesniej na temat moich opinii,ze sa one moje i specyficzne... a jesli chodzi o Quinny i Bugaboo,to jak zaznaczylam oba wozki znam tylko z ogladania i ten drugi wydaje mi sie bardziej praktyczny... zas Quinny na pewno by sie sprawdzil jako wozek dodatkowy na podroze samolotem lub krotkie wypady do sklepu ... przynajmniej w moim przypadku...

Moim zdanie wozek na podroze samolotem czy do marketow to najlepszym wyjsciem jest lekka parasolka...
A moj bugaboo sprawdza sie rowniez w terennie,np.w lesie...Mimo ze ma male kolka z przodu ...

a tak wogole ostatni patrzylam za bugaboo na polskim rynku ale nic nie moglam znalezc...Chcialam rozeznac sie cenowo itd...Moze Wy gdzies go widzialyscie???

Ewa-Krystyna-bardzo Ci dziekuje za opinie i zdjecia, oglagalam w sklepie model UNO z firmy PP-wszystko byloby super gdyby nie te kolka-niestety sa niewygodne jak ma sie wersje z gondolka-zle sie wowczas prowadzi, tzn. moze nie tak zupelnie zle ale gorzej. Dlatego ta WENEZIA wydaje sie lepsza no i wstepnie sie na nia zdecydowalam :-) Jeszcze obejrze dokladnie pramezzo, tez mi sie podoba. Najbardziej podoba mi sie w tych wozeczkach to, ze sa ladne, zwrotne i 2 w 1 , nie trzeba kupowac drugiego wozka-spacerowki :-)

Dzisiaj miałam okazje pchac wózek Quinny Buzz -jestem w szoku ,leciutki zwrotny pokonuje wysokie krawezniki i piach -tylko przyznaje gondolka b, waska

My juz w 5 miesiacu przeskoczylismy a spacerowke:-) mimo ze gondola byla jeszcze "dobra"...Ale moje dziecko bylo tak ciekawe swiata ze rwalo sie do siadania by wszystko widziec...

Patrycja masz bogaboo! ale Ci zazdroszcze!Ja tez go chcialam ale troche drogawo bo ok £ 600-800...ale jest cudny,marzenie...ja kupilam podobny troszke,INFINITY(HAUCK) tez ma male przednie kola a duze pompowane z tylu no i spacerowka podobna ale mimo wszystko Twoj ladniejszy:tak:

reklama
Do góry