reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Jolka jako że to darowany koń, to szukajmy plusów ;-)
Na pewno nie będziesz miała kłopotów:
- "który wózek na placu zabaw jest mój"
- "o, jaki Pani ma TEŻ ładny wózek"
- "przepraszam, wlazłem pod koła, bo nie zauważyłem wózka".
Mi się podoba :-)

reklama
Ale mnie rozbawiłyście :-D
A co tam jak będzie mnie za bardzo wkurzał, to zacznę wiercić M dziurę o kupno nowego :tak: ;-)

jola koleżanka w Niemczech miała jeszcze taką fajną drewnianą Tigerente na sznurku:tak: pasowałaby jak ulał:-D wejdź na niemieckiego ebay'a to nawet ciuszki do kompletu znajdziesz:-D
a tak serio, to myślę, że się przyzwyczaisz, a jeśli dobrze się prowadzi... a co junior na ten wózek?;-)

jola koleżanka w Niemczech miała jeszcze taką fajną drewnianą Tigerente na sznurku:tak: pasowałaby jak ulał:-D wejdź na niemieckiego ebay'a to nawet ciuszki do kompletu znajdziesz:-D
a tak serio, to myślę, że się przyzwyczaisz, a jeśli dobrze się prowadzi... a co junior na ten wózek?;-)
kachasek mów do mnie po polsku, bo z niemieckiego to zawsze noga byłam :-D , junior dzisiaj się przymierzył :szok: i wózek nawet wytrzymał :laugh2: a tak ogólnie jak usłyszał, że to dla braciszka to wniebowzięty był, bo strasznie mu się spodobał :tak:

no ta kaczka nazywa się Tigerente po niemiecku (po polsku to byłoby kaczkotygsys:confused:) na polskim ebay'u jak zaznaczysz żeby szukał w Europie też znajdziesz to samo, ale mniejsza z tym ;-)
fajnie, że juniorowi się spodobał:tak: gorzej jak go będziesz musiała do czerwca wozić:szok: :-D

Dorotka mam nadzieję, że się nie pogniewasz jak wtrące swoje trzy grosze.
Wózeczek wygląda ładnie i wierzę, że łatwo się składa, ale czy pomyślałaś o wygodzie dziecka? Gondola jest ok, ale spacerówka nie ma nawet regulowanego oparcia, a co tu mówić o podnóżku. Widziałam dziecko w tym wózku i jak dla mnie to śpiąc wygląda nieszczęśliwie, bo spacerówka przechyla się w całości, więc wygląda to mniej więcej tak jak fotelik samochodowy. Jak dla mnie to na wózek przewozowy jest ok, ale na spacery się nie nadaje.Ale to oczywiście jest tylko i wyłacznie moja opinia.
Mam nadzieję, że mnie nie zlinczujesz :zawstydzona/y:

A ja wlasnie mam podobne siedzisko w wozku spacerowym ktore w calosci jakw Quinni rozklada sie do pozycji lezacej...No i powiem ze jest wygodne ...Mloda ma nozki wygodnie polozone praktycznie na wysokosci glowy a jak wiadomo taka pozycja poprawia krazenie...No i nie sadze zeby to bylo zle poniewaz wozek ktorego jestem posiadaczka jest projektowany jako jedyny na rynku przez lekarzy...:-)
No to moje zdanie na ten temat:-D

reklama
Do góry