reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

reklama
też tak myślę :) znalazłam na allegro, był w świdnicy (jakieś 25km od nas), to podjechaliśmy - spodobał nam się i mamy :)
blanes, ja się nie napalałam na nic konkretnego, właśnie z tego wzgl, żeby mi się coś innego mogło spodobać ;P

Efilo, dziękuję za wyrozumiałość dla przytępawej ciężarnej ;-) (ależ ja mam problemy z koncentracją heh), dzięki, dzięki :-D

Kachasek, masz świetną metodę, ja niestety zaczęłam od forum i szukania rekomendowanych wózków i tak się zaczęło. Teraz to chyba będzie za późno :-p

Blanes a oglądałaś deltim na żywo??
Bo moja kuzynka miała i bardzo mi się głęboki podobał, ale wersja spacerowa jak dla mnie była trochę dziwna (z wyglądu oczyiście). Kolorki rzeczywiście deltim ma ładnutkie.
Mam nadzieję, że mnie nie zlinczujesz za tą opinię :zawstydzona/y:

A ja mam aktualnie następujący plan co do wózków. Zrobię sobie tabelkę z wózkami na rynku w którą będę wrzucać wraz ze zdjeciami wózki (przynajmniej te najbradziej popularne) podzielone na dwie części: te które absolutnie mnie nie interesują (np. trójkołowce) i te które a nuż wchodzą w obszar zainteresowań.
Bo mam już powoli dosyć szukania po raz 132 w googlach jak wygląda x-lander tylko dlatego że ktoś o nim napisał. I ja nigdy nie wiem który to :confused:
Kupa roboty ale inaczej tego nie ogarnę

no ja w weekend ustaliłam juz że to teście kiupują wózek, ale ponieważ uparli się że nie wprzed porodem bo to pech, musielismy pojsc na ustepstwa ktore koniec koncow okazaly sie bardzo korzystne. W efekcie negocjacji na początku maja zakupię wózek w internecie na adres tesciów i zapłata przy odbiorze, nie dostałam żadnych ograniczeń cenowych i daje to pewien komfort ale chyba nie bede przesadzać :p

reklama
Moi rodzice niestety nie mogą nam pomóc, za to teście moga i pomogą ale wtedy gdy uznają to za słuszną sprawę, wnuk jest spawa jak najsłuszniejszą ich zdniem... np nie ma znaczenia że ja nie mam ochoty na herbatę, bo słyszę : ty nie chcesz ale może mój wnusio sie napiję hiihihihi:-D

Do góry