reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki i foteliki

Ja już mam kompletny mętlik w głowie. Jak już będę w drugim tymestrze, to się przejdę po sklepach i sobie potestuję te wózki i wtedy będę się zastanawiać.

reklama
Pooglądałam linki,które wrzuciłyście z wózkami... niektóre mi również wpadły w oko, ale dosłownie w oko, bo w sumie o praktyczności i zastosowaniu gdzie co i jak- jeszcze nie myślałam... chce zakończyć I trymestr, a później mogę szukać i myśleć o wózku... :)
Pamiętam jak jakieś dwa lata temu byliśmy na mszy z mężem w jego rodzinnym mieści i stał obok nas tatuś z wózkiem , no i wózek miał obracane siedzisko o 360" - podobny do tego, w którym jedna z nas się tutaj zakochała :)
no byłam w wielkimmm szoku i nie potrafiłam się skupić a ojciec ciągle przekręcał młodego i młody nudy w kościele nie zaznał :) Po przyjściu do domu, sprawdziliśmy ten wózek - kosztował 5 tys zł :)) Więc się śmiałam, że możemy sprzedać nasze stare auto, którym i tak nie jeździmy-to może starczy :)):-D

Paulinek miłość jest bezcenna.....haha,boskiee:))):-D
Tamten wózek co wtedy widzieliśmy to na pewno nie był chico, ale kurde nie pamiętam co dokładnie.... Ale mnie również się bardzo spodobał:)

dziewczyny

pewnie są tu już doświadczone mamusie, może któraś podpowie.
czy wózek który ma wymiary wewnętrzne gondoli 75cm będzie dobry dla dziecka które urodzi się w październiku i będzie w gondoli conajmniej co marca podróżować? nie wydaje się Wam że to trochę mała ta gondola?

Ostatnia edycja:
Natii84 ja osobiście nie kupiłabym żadnego z tych wózków. Powód? Małe koła, a ten Stokke nie ma żadnej amortyzacji. Jedyny plus to jego waga. Widziałam ten wózek na zywo, i szczerze nie robi wrażenia solidnego i wygodnego dla dziecka, a to przecież najważniejsze. Widziałam laskę która quinny usiłowała jechać po chodniku zimą. Widok powalający :)

reklama
Carla, ale niestety coś za coś... Ja np. nie mam w bloku windy, nie da się zostawić nawet samego stelaża na klatce, nie wyobrażam sobie znoszenia i wnoszenia wózka z idealnymi na zimę wielkimi kołami pompowanymi, ale ważącego 16kg + dziecko + rzeczy :no:

Do góry