reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózeczki i foteliki

No tak, Ty do bliźniaczego to i tak musisz mieć sporo miejsca w aucie :) my mamy niestety póki co tylko służbowy, a od rodziców jak pożyczamy to teściowa ma malutkie auto a moi mają duże, ale nie kombi. Ach, już nie mogę się doczekać jak kupimy swój samochodzik. Mam nadzieję, że przed rozwiązaniem...

Ja od cioci K. mam zaproponowany wózek, to chyba pożyczę jednak samą gondolę, bo co my jej użyjemy od października. A potem kupię lepszą spacerówkę. Fotelik też mi proponowała. Jeden ma od wózka to odpada, a drugi jest z Volkswagena (jej mąż tam pracuje) i z tego co wiem mają b. dobre foteliki, w końcu to niemiecka firma a Niemcy wymagają, żeby testy zderzeniowe adac były, prawda?

reklama
My wczoraj zakupiliśmy Tomkowóz :) Babka sprzedawała wózek zakupiony 28.02 tego roku, korzystała tylko z gondoli, zapłaciliśmy 800 zł, a chciała 900 zł :) Jestem szczęśliwa! Stelaż jest troszkę porysowany, ale kupując nowy to po chwili my byśmy też go porysowali, więc cieszę się że mamy zaoszczędzone tyle pieniędzy.
I co nas zdziwiło to gondola jest składana prawie na płasko, więc to kolejny plus. Mamy niebieski:
baby design LUPO 2w1 + 11 gratisów OKAZJA 2013 (3357716878) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Carla bardzo ładny wózeczek w przystępnej cenie.
Dziś przez przypadek trafiłam na wózek Bolder. Natalii chyba ty o takim myślałaś?? Ma bardzo długą gondolę. Coś o nim słyszałyście?
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: BOLDER SD New Ecoline wózek głęboko-spacerowy + torba pielęgnacyjna GRATIS

Oj zaczęłam szukać opinii o wózku i się przeraziłam. Ślicznie wygląda i ma ładne kolory i dużą gondolę, ale chyba to tyle z zalet, a szkoda.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Carla bardzo ładny wózeczek w przystępnej cenie.
Dziś przez przypadek trafiłam na wózek Bolder. Natalii chyba ty o takim myślałaś?? Ma bardzo długą gondolę. Coś o nim słyszałyście?
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: BOLDER SD New Ecoline wózek głęboko-spacerowy + torba pielęgnacyjna GRATIS

Tak chciałam wózek bliźniaczy z tej firmy ale rownież przeraziłam sie opiniami na temat tego wózka. Niestabilny, wywrotny,mało miejsca bynajmniej ten bliźniaczy. Niby cena fajna ale wole dorzucić i kupić porządny wózek.

Implast też mi się podoba, ale nie słyszałam o nim dobrych opinii... Dziewczyna z innego wątku napisała mi że jak chcę się ciągle wkurzać to mogę go kupić :)
Cieszę się, że zakup wózka mamy już za sobą :) Czekam aż reszta z Was zacznie się chwalić brykami dla maluchów.

reklama
aganea, x-lander xa tez mi sie podoba i mialam na niego ochote, ale poczytalam opinie i wg mnie zbyt czesto pojawialy sie narzekania na to, ze siedzisko spacerowki jest ustawione pod takim katem, ze dziecko ciagle zjezdza i nie moze wygodnie siedziec. No i z niego zrezygnowalam.

Do góry