reklama
Kamcia2810
Fanka BB :)
aganea a może lepiej będzie jak przejdziesz się do sklepu z wózkami i tam doradzą ci konkretny wózek? Jeśli trafisz na dobrą ekspedientkę to ona skutecznie rozwieje twoje wątpliwości.
Antiope
aganea witaj! Ja sama zdecydowałam się na Espiro Victor Pro. Cenowo przystępny a jeśli chodzi o spełnianie moich wymagań nie odbiega od tych droższych (doradzał nam go bardzo miły ekspedient, więc chyba by nie kłamał, bo w jego interesie było sprzedać droższe). Oglądałam go w sklepie i bardzo mi się spodobał.
aganea ja i w pierwszej ciąży i teraz mam trudność w zdecydowaniu się na wózek. W sumie córce wybrałam super wózek i się zastanawiam czy teraz też go kupić, ale podoba mi się jeszcze maxi cosi i sama nie wiem co wybrać
Iwona Uzar
Załączniki
Kamcia2810
Fajne kółka ma, i ten krwisty czerwony kolor też jest ekstra. Ile za niego zapłacisz?
Mi strasznie podobał się Mutsy, ale mała rodzi się we wrześniu. Zima przed nami, a Mutsy ma małą gondolę. Zdecydowałam się więc na Navington Corvet, a fotelik maxi cosi cabrio fix. Z adapterami, nawet w zimie mogę śmigać po sklepie i nie zawadzam
reklama