reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki i foteliki

dzięki Dziewczyny,
ja naprawdę sama nie wiem
chyba przez ta ciaze taka niezdecydowana jestem... :(
w sumie z tych trzech najbardziej podoba mi się xq....
ale już sama nie wiem....
chciałabym mieć już ten zakup za sobą:)

reklama
aganea a może lepiej będzie jak przejdziesz się do sklepu z wózkami i tam doradzą ci konkretny wózek? Jeśli trafisz na dobrą ekspedientkę to ona skutecznie rozwieje twoje wątpliwości.

aganea witaj! Ja sama zdecydowałam się na Espiro Victor Pro. Cenowo przystępny a jeśli chodzi o spełnianie moich wymagań nie odbiega od tych droższych (doradzał nam go bardzo miły ekspedient, więc chyba by nie kłamał, bo w jego interesie było sprzedać droższe). Oglądałam go w sklepie i bardzo mi się spodobał.

aganea ja i w pierwszej ciąży i teraz mam trudność w zdecydowaniu się na wózek. W sumie córce wybrałam super wózek i się zastanawiam czy teraz też go kupić, ale podoba mi się jeszcze maxi cosi i sama nie wiem co wybrać

Dziewczyny od wózka w grochy :-)
Dzis widziałam ten wózek i według mnie jest on dla dziewczynki. No takie grochy dziewczyńskie.

No w koncu i ja cos moge powiedziec na ten temat....znalazlam cudenkoooooooo
Bexa paris zakochalam sie.....
bexa-fashion-paris-spacerowka-gondola-fotelik-.jpg
W poniedzialek jade kupic nowe cacko....juz nie moge sie doczekac. Ciesze sie jak male dziecko.
Wczesniej mialam coneco toledo i tez bylam zadowolona....troche za ciezki. Za fajny i niedrogi:-D

Załączniki

• bexa-fashion-paris-spacerowka-gondola-fotelik-.jpg
    bexa-fashion-paris-spacerowka-gondola-fotelik-.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 256
Mi strasznie podobał się Mutsy, ale mała rodzi się we wrześniu. Zima przed nami, a Mutsy ma małą gondolę. Zdecydowałam się więc na Navington Corvet, a fotelik maxi cosi cabrio fix. Z adapterami, nawet w zimie mogę śmigać po sklepie i nie zawadzam:)

reklama
ja jak patrzyłam na wozki tez mi ta bexa wpadla w oko- bo ma fajny wygląd- a cena naprwde dobra- ale zniechecily mnie opinie ...

Do góry