reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózeczki i foteliki

reklama
joanna_84 jak dla mnie to ten wózek wygląda świetnie, bardzo mi się podoba zwłaszcza Carbon choć nad Chocolate też bym się zastanawiała. Ja mieszkam w domu, więc waga nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia. Cena też nie najgorsza bo na wózek planuję przeznaczyć ok.1500zł

Natalii nie wiem jak w testach, ale Cybex mi się podoba bardziej i mam ogólnie do nich słabość.

Dziewczyny wózeczki śliczne wszystkie.

Karoola na taki jak ty bym się mogła zdecydować, ale ciągnie mnie do Mutsy jednak sprawdzony mam.

Ostatnia edycja:
joanna84 wózek fajny !:)

deli jeden i drugi w testach wypada tak samo jeśli chodzi o bezpieczeństwo 4/5pkt dlatego wydają mi się dobrym wyborem. Nie są jakoś super drogie no a niestety wszystkie które mają 5/5pkt są drogie i za dwa zapłacilibyśmy ok 1000zl.

To trzeba by było w sklepie zobaczyć lub na forum poczytać opinie i się zdecydować.
Ja z Cybexa oglądałam większy model 15-36, ale zdecydowaliśmy się jeszcze na inny by były pasy pięciopunktowe, bo jednak większe bezpieczeństwo dla dziecka niż sama pasy trzypunktowe. Najwyżej kupię potem jeszcze jeden, a te zostanie dla synka, bo Oli wybrała sobie kolor niebieski.

reklama
deli jednyne czym się różnią to ten besafe jest cięższy o kilogram. opinie czytałam i oba mają dobre:) niestety ja juz nie pójdę do sklepu zobaczyć więc opieram się na opiniach innych w necie. Będzie S na weekend więc będziemy wybierać :)

Do góry