reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki i foteliki

reklama
joanna_84 jak dla mnie to ten wózek wygląda świetnie, bardzo mi się podoba zwłaszcza Carbon choć nad Chocolate też bym się zastanawiała. Ja mieszkam w domu, więc waga nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia. Cena też nie najgorsza bo na wózek planuję przeznaczyć ok.1500zł

Natalii nie wiem jak w testach, ale Cybex mi się podoba bardziej i mam ogólnie do nich słabość.

Dziewczyny wózeczki śliczne wszystkie.

Karoola na taki jak ty bym się mogła zdecydować, ale ciągnie mnie do Mutsy jednak sprawdzony mam.

Ostatnia edycja:
joanna84 wózek fajny !:)

deli jeden i drugi w testach wypada tak samo jeśli chodzi o bezpieczeństwo 4/5pkt dlatego wydają mi się dobrym wyborem. Nie są jakoś super drogie no a niestety wszystkie które mają 5/5pkt są drogie i za dwa zapłacilibyśmy ok 1000zl.

To trzeba by było w sklepie zobaczyć lub na forum poczytać opinie i się zdecydować.
Ja z Cybexa oglądałam większy model 15-36, ale zdecydowaliśmy się jeszcze na inny by były pasy pięciopunktowe, bo jednak większe bezpieczeństwo dla dziecka niż sama pasy trzypunktowe. Najwyżej kupię potem jeszcze jeden, a te zostanie dla synka, bo Oli wybrała sobie kolor niebieski.

reklama
deli jednyne czym się różnią to ten besafe jest cięższy o kilogram. opinie czytałam i oba mają dobre:) niestety ja juz nie pójdę do sklepu zobaczyć więc opieram się na opiniach innych w necie. Będzie S na weekend więc będziemy wybierać :)

Do góry