reklama
die_perle
Fanka BB :)
o madziarenka- powiem ci ze strasznie ladny ten wozeczek- nie znma tej firmy ale jest robiony na wzor inglesiny - http://inglesina.pl/products/view/8#&panel1-1&panel2-1&panel3-1&panel4-1&panel5-1 a to bardzo dobre wozki
podoba mi sie w popielu i w rózu
podoba mi sie w popielu i w rózu
nnatalie04
Ok np to postanowione przekonałam S do lepszego fotelika teraz zastanawiamy sie pomiędzy tymi dwoma:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: BESAFE fotelik iZi GO dla dzieci 0-13kg bezpieczeństwo z Norwegii
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: CYBEX ATON Basic fotelik samochodowy 0-13kg
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: BESAFE fotelik iZi GO dla dzieci 0-13kg bezpieczeństwo z Norwegii
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: CYBEX ATON Basic fotelik samochodowy 0-13kg
madziarena fajny ten wózek i ten sam sprzedający ma taki który mi wpadł w oko:
3w1 Wózek wielofunkcyjny Passo EURO-CART+ADAC 4* (3322383256) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
co myslicie? u kogoś widziałam nawet stówe taniej
3w1 Wózek wielofunkcyjny Passo EURO-CART+ADAC 4* (3322383256) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
co myslicie? u kogoś widziałam nawet stówe taniej
Kamcia2810
joanna_84 jak dla mnie to ten wózek wygląda świetnie, bardzo mi się podoba zwłaszcza Carbon choć nad Chocolate też bym się zastanawiała. Ja mieszkam w domu, więc waga nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia. Cena też nie najgorsza bo na wózek planuję przeznaczyć ok.1500zł
Natalii nie wiem jak w testach, ale Cybex mi się podoba bardziej i mam ogólnie do nich słabość.
Dziewczyny wózeczki śliczne wszystkie.
Karoola na taki jak ty bym się mogła zdecydować, ale ciągnie mnie do Mutsy jednak sprawdzony mam.
Dziewczyny wózeczki śliczne wszystkie.
Karoola na taki jak ty bym się mogła zdecydować, ale ciągnie mnie do Mutsy jednak sprawdzony mam.
Ostatnia edycja:
nnatalie04
joanna84 wózek fajny !
deli jeden i drugi w testach wypada tak samo jeśli chodzi o bezpieczeństwo 4/5pkt dlatego wydają mi się dobrym wyborem. Nie są jakoś super drogie no a niestety wszystkie które mają 5/5pkt są drogie i za dwa zapłacilibyśmy ok 1000zl.
deli jeden i drugi w testach wypada tak samo jeśli chodzi o bezpieczeństwo 4/5pkt dlatego wydają mi się dobrym wyborem. Nie są jakoś super drogie no a niestety wszystkie które mają 5/5pkt są drogie i za dwa zapłacilibyśmy ok 1000zl.
To trzeba by było w sklepie zobaczyć lub na forum poczytać opinie i się zdecydować.
Ja z Cybexa oglądałam większy model 15-36, ale zdecydowaliśmy się jeszcze na inny by były pasy pięciopunktowe, bo jednak większe bezpieczeństwo dla dziecka niż sama pasy trzypunktowe. Najwyżej kupię potem jeszcze jeden, a te zostanie dla synka, bo Oli wybrała sobie kolor niebieski.
Ja z Cybexa oglądałam większy model 15-36, ale zdecydowaliśmy się jeszcze na inny by były pasy pięciopunktowe, bo jednak większe bezpieczeństwo dla dziecka niż sama pasy trzypunktowe. Najwyżej kupię potem jeszcze jeden, a te zostanie dla synka, bo Oli wybrała sobie kolor niebieski.
reklama
nnatalie04
deli jednyne czym się różnią to ten besafe jest cięższy o kilogram. opinie czytałam i oba mają dobre niestety ja juz nie pójdę do sklepu zobaczyć więc opieram się na opiniach innych w necie. Będzie S na weekend więc będziemy wybierać