Ja sobie wczoraj kupiłam trzypak "m jak mama" i czytam kartka po kartce i znalazłam temat wózki do 1500zł
Może któraś z Was skorzysta:
Graco Evo Wózek Graco Evo Grape Głęboko-Spacerowy + Fotelik Junior Baby - Ceneo.pl podobno wyjątkowo lekki, konstrukcja kół tłumi drgania podczas spacerów na nierównej drodze, składanie wózka jedną ręką, w spacerówce możliwość rozłożenia siedziska do poz. płaskiej
Coletto Dante Wózek Coletto DANTE Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl, z fotelikiem
Wózek Coletto Dante Głęboko Spacerowy + Fotelik - Ceneo.pl wynika z artykułu, że pompowane koła, łatwy w skaładaniu, podwójny daszek w gondoli, spacerówkę można rozłożyć na płasko
Baby Design Lupo Wózek Baby Design Lupo Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl, z fotelikiem
Wózek Baby Design Lupo Głęboko-Spacerowy + Fotelik Cabrio - Ceneo.pl pompowane koła, gondola z podnoszonym oparciem (nie spotkałam się z czymś takim wcześniej), spacerówkę można montować przodem i tyłem do kier. jazdy
Bebetto Pascal Wózek Bebetto Pascal 295 Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl, z fotelikiem
Wózek Bebetto PASCAL głęboko spacerowy + fotelik - Ceneo.pl dobrze amortyzowany, możliwość regulacji twardości zawieszenia, przednie koła obrotowe z systemem DMS i SAS (?), boczne teleskopy, pompowane koła, spacerówka z regulowanym oparciem i podnóżkiem, z możliwością montarzu przodem i tyłem do kier. jazdy
Cadet Navington Wózek Navington Cadet Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl, z fotelikiem
Wózek Navington Cadet Głęboko Spacerowy + Fotelik Citi - Ceneo.pl przednie koła piankowe, tylne pompowane, można regulować wysokość gondoli, regulacja budki i zagłówka, spacerówka z regulowanym oparciem, można montować przodem i tyłem
Espiro Vector Pro
Wózek Espiro Vector Pro Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl, z fotelikiem
Wózek Espiro Vector Pro Niebieski Głęboko Spacerowy + Fotelik - Ceneo.pl pompowane koła, gondola z możliwością uniesienia oparcia i uchwytem do przenoszenia, spacerówka przodem lub tyłem