reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki i foteliki

Antiope znajomi mają VecorPro i są bardzo zadowoleni podobno wybierali na podstawie opinii w necie i podobno są one dobre

co do spacerówki ja miałam Baby Design bardzo podobną do tej co w tym wózku 2 funkcyjnym ale nie byłam zadowolona. Zapłaciłam 550zł a ona po 2 miesiącach trzeszczała i koła się blokowały...

Dziewczyny co do fotelików 0-13 to sprawa indywidualna kommu jaki pasuje,ale ważne aby był testowany i można było go odnaleźć w testach. Polecam szukać na foteliki info.:-)

reklama
lussia dzięki. Też czytałam opinie o espiro w necie i faktycznie dobre, ale chciałam jeszcze potwierdzenia. O tym drugim z kolei też spotkałam się z opiniami o trzeszczących kołach. Chyba faktycznie zdecyduję się na ten espiro.

Antiope widziałam dzis Lupo spacerówkę- wygląda fajnie. Widziałam też espiro :) I kurcze jest niski... No i ma małą gondolę, lupo ma znacznie większą... Muszę się wybrać gdzieś żeby zobaczyć te wózki, chociaż jesteśmy zdecydowani na Atlantica to i tak chcę jeszcze pooglądać.
A te trzeszczące koła to w każdym wózku będą, jeśli nie zadba się o konserwację. Ja miałam Roan Marita i też smarowałam żeby nic nie trzeszczało, a wiadomo że i woda i piasek się dostają i trzeba o to dbać. Podobnie z samochodem- każdy będzie do niczego jak się o niego nie zadba :)

Dziewczyny dziś spotkałam koleżankę i ona od 2 miesięcy korzysta z Tako Captiva - wózek ładny, wysoki, gonsola duża, zwrotny i lekko się prowadzi. Ona jest bardzo zadowolona bo do drogi asfaltowej ma 800m więc musi pokonać duże dziury i wózek podobno się spisuje :) i tak jak carla pisze należy dbać i konserwować :)

Ja sobie wczoraj kupiłam trzypak "m jak mama" i czytam kartka po kartce i znalazłam temat wózki do 1500zł
Może któraś z Was skorzysta:
Graco Evo Wózek Graco Evo Grape Głęboko-Spacerowy + Fotelik Junior Baby - Ceneo.pl podobno wyjątkowo lekki, konstrukcja kół tłumi drgania podczas spacerów na nierównej drodze, składanie wózka jedną ręką, w spacerówce możliwość rozłożenia siedziska do poz. płaskiej
Coletto Dante Wózek Coletto DANTE Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl, z fotelikiem Wózek Coletto Dante Głęboko Spacerowy + Fotelik - Ceneo.pl wynika z artykułu, że pompowane koła, łatwy w skaładaniu, podwójny daszek w gondoli, spacerówkę można rozłożyć na płasko
Baby Design Lupo Wózek Baby Design Lupo Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl, z fotelikiem Wózek Baby Design Lupo Głęboko-Spacerowy + Fotelik Cabrio - Ceneo.pl pompowane koła, gondola z podnoszonym oparciem (nie spotkałam się z czymś takim wcześniej), spacerówkę można montować przodem i tyłem do kier. jazdy
Bebetto Pascal Wózek Bebetto Pascal 295 Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl, z fotelikiem Wózek Bebetto PASCAL głęboko spacerowy + fotelik - Ceneo.pl dobrze amortyzowany, możliwość regulacji twardości zawieszenia, przednie koła obrotowe z systemem DMS i SAS (?), boczne teleskopy, pompowane koła, spacerówka z regulowanym oparciem i podnóżkiem, z możliwością montarzu przodem i tyłem do kier. jazdy
Cadet Navington Wózek Navington Cadet Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl, z fotelikiem Wózek Navington Cadet Głęboko Spacerowy + Fotelik Citi - Ceneo.pl przednie koła piankowe, tylne pompowane, można regulować wysokość gondoli, regulacja budki i zagłówka, spacerówka z regulowanym oparciem, można montować przodem i tyłem
Espiro Vector Pro Wózek Espiro Vector Pro Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl, z fotelikiem Wózek Espiro Vector Pro Niebieski Głęboko Spacerowy + Fotelik - Ceneo.pl pompowane koła, gondola z możliwością uniesienia oparcia i uchwytem do przenoszenia, spacerówka przodem lub tyłem

Bosmanka fajne, dzięki :) Ja miałam podnoszone oparcie w gondoli, ale u nas nie sprawdzało się to dobrze- może dlatego że gondola bardzo obszerna była, a Nela mała jak kurczak i nie chciała w ogóle w gondoli jeździć (w ogóle w wózku to ciągle ryczała).

Właśnie się zabieram za analizę trzech wózków, które mi leżą, dziś obserwowałam na placu zabaw jeden :)

reklama
Do góry