reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózeczki i foteliki

reklama
Ja juz pisalam wczesniej na zakupach- my juz mamy kupiony wozek Quinny buzz :)quinny > buzz Quinny Buzz multiple.gif
musimy jeszcze tylko dokupic schalle maxi cosi, wozek ma kolor fioletowy :) mieskzma w duzym miescie, czesto jezdze komunikacją miejską i dla mnie wazny byl wozek lekki, zwrotny, składający się po jednym kliknieciu i stosunkowo nieduzy- ten spelnia nasze oczekiwania i jest wyprobowany :)

Tak oglądam wasze wózeczki i powiem,że ja przy malej miałam wózek już nie pamiętam marki ale podobny do kaps3 i byłam strasznie nie zadowolona ponieważ tragedia było skręcenie tym wózkiem był nieporęczny wielgachny i taki sztywny strasznie. Natomiast coneco toledo dostałam od szwagierki,która po prowadzeniu wózka,który miałam dla córci stwierdziłam,ze to wielka masakra. Z coneco jeździłam kilka razy i jest rewelka skręca się jedną ręką leciutko,dzidzia jest wyżej w gondoli i jest poręczny. Co do spacerówki to hymm...jest fajna ale mi osobiście z żadną spacerówką od wózka wielofunkcyjnego nie jest poręcznie. Zwykłam parasolka jest leciutka wygodna i zwinna :-)

mi się podobają asortyment firmy Stokke.. tylko ich wózki nie mają amortyzacji..ale wyglądają bosko!
Ale wanienka do kąpieli, bujaczek, łóżeczko...SUPER.

Rajani - ja dla małej miałam bardzo podobny - tani ;) hehe ja zawsze chciałam x-landera ale u mnie na wsi ten sprawdził się idealnie !! a po śniegu smigał, że hohoh ;) pozatym woziłam w nim 1,5 roczna Amelke i 6 letniego kuzyna - siedzeli razem a wózek ani nie drgnął pod ich ciężarem więc super :)
cały czas oczywiście walczę z mężem żeby dla drugiego dzieciaczka kupić inny ale on upraty, że ten chce i koniec !
o taki : RAF-POL WÓZEK KING + FOTELIK+ K.POMPOWANE+GRATISY (3057152554) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja mam kolor brąz + kółka

ja bardzo podobny wozek mialam dla swojej Mlodej chyba z firmy polak...niepamietam dokladnie- no ale praktycznie identyczny. Ja niestety nie bylam zadowolona w duzym miescie sie nie sprawdzal- wielki ciezki i malo zwrotny:( ale za to na spacerze w lesie bezkonkurencyjny! wiec wybor wozka powinien byc ewidentnie dostosowany do tego gdzie sie mieszka i po czym sie jeździ:)

Martoocha co do stokke- tez sie zastanawialm nad wozkiem- ale po sprawdzeniu quinny wypadl duzo lepiej- wyglad maja zblizony dosyc ale jednak funkcyjnosc quinny ma duzo lepsza w moim odczuciu :) krzeselko ze stokke mamy tez od siostry meza- przemądre urządzenie na długoooooooooo, lózeczka tez mi sie podobaja- ale juz wybralam sobie inne:) a do kapieli zastanawiam sie nad kubelkiem na pierwsze dni- potem zamierzam uprawiac to co z pierwszym dzieckiem czyli wspolna kąpiel w duzej wannie w głebokiej wodzie:)

reklama
Rajani - ja dla małej miałam bardzo podobny - tani ;) hehe ja zawsze chciałam x-landera ale u mnie na wsi ten sprawdził się idealnie !! a po śniegu smigał, że hohoh ;) pozatym woziłam w nim 1,5 roczna Amelke i 6 letniego kuzyna - siedzeli razem a wózek ani nie drgnął pod ich ciężarem więc super :)
cały czas oczywiście walczę z mężem żeby dla drugiego dzieciaczka kupić inny ale on upraty, że ten chce i koniec !
o taki : RAF-POL WÓZEK KING + FOTELIK+ K.POMPOWANE+GRATISY (3057152554) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja mam kolor brąz + kółka

Ladny wozek, ale ten juz ma fotelik samochodowy, dla nas fotelik jest zbedny bo nie posiadamy autka :)
I ten wozek ktory pokazywalam od jednego sprzedawcy tez ma ladne lozeczka z posciela i materacem :)

Do góry