reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

My też już po wizycie. No i chyba wszystko OK.
Wyniki mam w porządku. Po badaniu lekarz stwierdził, że 1/3 porodu mam już za sobą cokolwiek to nie znaczy.
Zapytałam, czy mam takie duże rozwarcie no i powiedział że tragedii nie ma.
Na usg wszystko OK. Mała waży 3288 g plus/minus 500 g. Tętno OK. Lekarz powiedział że mała jest taka fajna - dokładnie wychodzą wymiary z usg jak z ostatniej miesiączki. Nie jest za duża, a tego się bałam, bo przy cukrzycy podobno łatwo jest dzidziusia "utuczyć".
Następnej wizyty mi nie wyznaczył. Za to widzimy się w piątek po południu na ktg bo mój gin ma akurat dyżur w szpitalu.
Gin powiedział, że po ktg podejmie dalsze decyzje.

reklama
Jeżyk, Indii, Yggam super, że wszystko ok, teraz tylko czekać :)))

Zelka no to Cie nastraszyli, dobrze, że okazało się to pomyłką.

Kasiek ja mam na 14 ale jakby coś sie zaczęło to tez mam jechać i już :))

Ja też po wizycie ale w sumie nic nie wiem bo nie miałam ani usg ani badania na fotelu. Ktg ok i tylko czekać :)))

reklama
Yggam, Aza gratuluje wizyt :)
Yggam, ciekawe co mial na mysli ze 1/3 juz za Toba.
Co do rozwarcia, to jesli juz takowe jest, to ile mozna czekac az sie zacznie?
A tak jeszcze na koniec wstawie zdjecie naszego synka :

Załączniki

• 1420493166098.jpg
    1420493166098.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 58
Do góry