reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

My też już po wizycie. No i chyba wszystko OK.
Wyniki mam w porządku. Po badaniu lekarz stwierdził, że 1/3 porodu mam już za sobą cokolwiek to nie znaczy.
Zapytałam, czy mam takie duże rozwarcie no i powiedział że tragedii nie ma.
Na usg wszystko OK. Mała waży 3288 g plus/minus 500 g. Tętno OK. Lekarz powiedział że mała jest taka fajna - dokładnie wychodzą wymiary z usg jak z ostatniej miesiączki. Nie jest za duża, a tego się bałam, bo przy cukrzycy podobno łatwo jest dzidziusia "utuczyć".
Następnej wizyty mi nie wyznaczył. Za to widzimy się w piątek po południu na ktg bo mój gin ma akurat dyżur w szpitalu.
Gin powiedział, że po ktg podejmie dalsze decyzje.

reklama
Jeżyk, Indii, Yggam super, że wszystko ok, teraz tylko czekać :)))

Zelka no to Cie nastraszyli, dobrze, że okazało się to pomyłką.

Kasiek ja mam na 14 ale jakby coś sie zaczęło to tez mam jechać i już :))

Ja też po wizycie ale w sumie nic nie wiem bo nie miałam ani usg ani badania na fotelu. Ktg ok i tylko czekać :)))

reklama
Yggam, Aza gratuluje wizyt :)
Yggam, ciekawe co mial na mysli ze 1/3 juz za Toba.
Co do rozwarcia, to jesli juz takowe jest, to ile mozna czekac az sie zacznie?
A tak jeszcze na koniec wstawie zdjecie naszego synka :

Załączniki

• 1420493166098.jpg
    1420493166098.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 57
Do góry