reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Mommy super, na pewno nie przenosisz:)

Susel w domku jestem:) Rodzic planuje w Olawie jak gadalysmy. Ps.myslisz ze mozna bez problemu zadzwonic do tego lekarza jak cos wczesniej bedzie sie dzialo? Bo juz nie wiem czy w razie czego nie jechac gdzies tutaj.

Wiecie co ale jaki patenciarz ten mój lekarz :-D Tu mi coś przy małej robił i do mnie żeby się rozlużnić (wiadomo wymazy na cytologie też czuć więc wiadomo sobie myślę o co chodzi i się wyluzowałam) a tam hyc! :-D Tylko skomentowałam , że no jak to tak bez ostrzeżenia? To się śmiał , że tak najlepiej ;-) Za tydzień wyniki, mam nadzieję , że będą ok.:tak:

Mommy gratuluję wizyty. Ja na szczęście tylko z przedniej dziurki. Choć mój gin nawet gdyby brał wymaz z tej drugiej to by usiadł ze mną i mi dokładnie wytłumaczył co ma zamiar zrobić, bo on taki jest ;)

Kasiekz,on mi powiedział że mogę dzwonić jak sie szybciej zacznie czy coś będzie nie tak.on tam w szpitalu jest codziennie tak do 14.

reklama
Susel dzieki! W dzien u mnie wsio OK a na wieczor zaczynają sie non stoo skurcze az mnie zgina i zrobily sie bolesne. A w kroczu tak ciągnie ze dzis pol nocy nie spalam. Jak nie mini to jutro do niego tyrkne co i jak i zobaczymy co powie. Mam mega stracha.

Do góry