reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Mommy super, na pewno nie przenosisz:)

Susel w domku jestem:) Rodzic planuje w Olawie jak gadalysmy. Ps.myslisz ze mozna bez problemu zadzwonic do tego lekarza jak cos wczesniej bedzie sie dzialo? Bo juz nie wiem czy w razie czego nie jechac gdzies tutaj.

Wiecie co ale jaki patenciarz ten mój lekarz :-D Tu mi coś przy małej robił i do mnie żeby się rozlużnić (wiadomo wymazy na cytologie też czuć więc wiadomo sobie myślę o co chodzi i się wyluzowałam) a tam hyc! :-D Tylko skomentowałam , że no jak to tak bez ostrzeżenia? To się śmiał , że tak najlepiej ;-) Za tydzień wyniki, mam nadzieję , że będą ok.:tak:

Mommy gratuluję wizyty. Ja na szczęście tylko z przedniej dziurki. Choć mój gin nawet gdyby brał wymaz z tej drugiej to by usiadł ze mną i mi dokładnie wytłumaczył co ma zamiar zrobić, bo on taki jest ;)

Kasiekz,on mi powiedział że mogę dzwonić jak sie szybciej zacznie czy coś będzie nie tak.on tam w szpitalu jest codziennie tak do 14.

reklama
Susel dzieki! W dzien u mnie wsio OK a na wieczor zaczynają sie non stoo skurcze az mnie zgina i zrobily sie bolesne. A w kroczu tak ciągnie ze dzis pol nocy nie spalam. Jak nie mini to jutro do niego tyrkne co i jak i zobaczymy co powie. Mam mega stracha.

Do góry