reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

emilchen zapomniałam STO LAT!

stokrotka nic się nie stresuj! Będzie dobrze;)

filipiamama wow! Już za parę dni;)

gosiane ale duży bobas, super!

Ostatnia edycja:
reklama
Wybaczcie ale nie mam sily nadrabiac
Dopiero wrocilam z wizyty
Rozwarcie na 1,5cm gin powiedzial ze do 7 stycznia nie doczekam
Pozniej zrobil usg
Maly ze swoim wzrostem zatrzymal sie na 34tc
Jutro na 8 rano mam byc w szpitalu na ktg
Mam ze soba wziac wypis ze szpitala by porownal wielkosc malego jaka byla wtedy jaka jest teraz
Jak zapytalam o porod to powiedzial ze jutro w szpitalu obgadamy wszystko bo poki on nie zrobi ktg, nie spojrzy na wypis itp to nie ma o czym mowic
To tyle
Ogolnie jestem zalamana siedze i rycze
To tyle z mojej strony

Agulqa biedactwo nie płacz!! Będzie dobrze, jutro sprawdzą wszystko jeszcze raz i z pewnością będzie lepiej. Tak samo jak Cię tym ktg straszyli.

agulqa, ale dopiero co rano miała podobną sytuację alecta. może błąd w pomiarach? a może taka uroda Roberta. ciężko stwierdzić, ale jutro masz ponowną wizytę i to jest najważniejsze. nie rycz <tuli>

W ogole gin jak uslyszal ze mialam ktg w piatek i kolejne dopiero 30 to ske wkur,wil ostro
Pytal co za polozna a jak powiedzialam ze nie znam to pytal jak wygladala i keidy dokladnie na ktg bylam
Tym bardziej ze mowi ze na godzine 5ruchow to troche malo. Ehhh

Sprite ale on przez 2tyg nie urosl nic.
Nic nie uroslo, ani glowa, ani brzuch
Mam wypis ze szpitala i tam jest 35tc i dzis gin tez mial 35tc wg usg

Agulqa na prawdę to liczenie ruchów to hm... nie że głupota ale bezsensowne stresowanie! S. jest trochę starej daty, tej samej szkoły co jeden z bydgoskich lekarzy do którego chodziłam i znam ich podejście. Są różne dzieci , różną aktywność mają, dorosłemu też cały czas się krecić nie chce i odpoczywa sobie czasem. Ważne , że daje znać o sobie. Mój nieraz z 2 h wogóle nie odzywa. Nie chce mu się i już.

Gosiane a czemu będziesz miała cc?

reklama
Mommy ja mu powiedzialam ze karte ruchow wywalilam po 2dniach bo mnie wkur.wiala i ze ja wiem ze mlody sie rusza bo go czuje
On powiedzial ze spoko, ze skoro ja to wiem to jemu to wystarczy
I nie widzial w tym takiego problemu co w tym ze mlody nie rosnie

Do góry