reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Gratki wizyt :-)

Emilchen, jakby to czekać nie mogło to na pewno kazałaby Ci już do szpitala jechać. Jutro się stawisz i już oni tam się Tobą zajmą!
No i sto lat :-) :-)

Elutka wielkie wow wow wow! Gratulacje:)

Alecta nic sie nie stresuj! Jak widzisz u niektorych z nas dzieci są w tygodniach do tylu:)

Aza wg mnie powinnas miec teraz co dwa tygodnie. Cc robią faktycznie po skonczonym 39:)

Yggam super ze wsio OK. Ja jutro musze po wynik gbs zadzwonic.

Jezyk oby sie mlody obrocil!

Emilchen mojej kuzynce w jeden dzien mega uroslo! Do 300 skoczylo i szybko cc miala. A nie mozesz do gina zadzwonic i upewnic sie?

Bada &&&& za te 10 dni;)

Ostatnia edycja:
Yggam gratuluję udanej wizyty ;-)

Emilchen eh się nastresujesz... Ale jutro już będziesz pod stałą opieką i będzie wszystko dobrze! Jeszcze tylko troszkę :-) no i wszystkiego najlepszego!

Emilchen do jutra nic sie nie powinno podziac nie martw sie. W szpitalu sie wami zaopiekuja juz. I wszystkiego najlepszego!

Yggam gratki wizyty. Jak szyjka zgladzona to juz tuz tuz chyba.

Ja tu wracam po wizycie, a tu takie wieści;)
Dziewczyny, wszystkim wam gratuluję wizyt, ale Elutce oczywiście najbardziej. Cóż za wieści;)

A ja na ktg skurcze co 20 minut, ale takie na pół gwizdka, a na badaniu nic nie wskazuje, żebym miała nie dotrwać do 27, ale tak jak lekarz powiedział, wszystko może się zdarzyć więc lepiej nie planować sobie wyjazdów świątecznych. No i raczej też nie prognozuje mi dotrzymania do 3 stycznia więc 27 stawiam się na oddziale.

reklama
Do góry