reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
emilchen dziś dałam ginowi swoje wyniki i przy płytkach mówi że 130 OK. Ja mówię, że ty masz 80, a on że miał pacjentkę 40 i musieli jej krew przetaczać, ale poza tym wsio OK było;) Głowa do góry póki masz te 80!:)

U dentysty dałam radę. Znieczulenie jeszcze działa, nic nie czułam. Czeka mnie po porodze pierwsza kanałówka.

Kasiekz pierwsze kanałowe?! Ile ty masz lat? Proszę powiedz ze 13! Ja 3/4 zębów mam po kanałowym juz ;(
Bardzo optymistyczne z tymi płytkami! Nie jest z tobą emilchen tak źle :)

gratuluje wizyt:tak:

ja tak na szybko i w skrocie..

na ktg pokazywaly sie skorcze tak na 100 tylko 3 byly ale 60-80 juz czesto; gin zasadzila mi dzis juz 2 palce i wysmiala mnie ze chce rodzic w styczniu... prorokuje mi nawet ta noc a ewentualnie do tyg ze urodze:confused2: szyjka idealnie przygotowana do porodu - cokolwiek to dla niej znaczy.. a i odszedl mi juz czop (chyba:eek:)

chyba pomylila forum i powinnam byc na grudniowkach heh;-) a teraz zmykam spac poki moge:tak:

Żelkagratuluje udanej wizyty, wodze że Twoja córcia podobnie jak moja w "dpce" ma ten swiat i pośladkami chce go witac:)

ja tez jestem dzisiaj po wizycie Młoda leży pośladkowo podobnie jak nasz Synek;) termin cięcia mam na 13 stycznia skierowanie już dostałam do szpitala na 12 stycznia, jesli bede miała skurcze lub zacznie się coś dziac mam od razu wiac do szpitala;) kolejne krótka wizyta 5 stycznia żeby sprawdzic tętno i zobaczyc czy dotrwam do terminu cesarki;) póki co szyjka wysoko i zamknieta. A Młoda wierzga mitak że chyba błony brzuszne sama przebije i wyjdzie ;p

reklama
Żelka super ze wsio dobrze :)

Kasiekz ja ide z moją wypadnieta plomba jutro na 10 ale mam nadzieje ze uda mi sie to zareklamować bo robilam tego zęba max pol roku temu u nich.

Do góry