kasiekz
Fanka BB :)
gosiane powodzenia! Widzisz to jak u mnie. Pół roku temu wymieniła mi dentystka starą plombę na nową (w starej zrobiła sie mała dziurka). Poszłabym z reklamacją, ale dentystka na macierzyńskim. Poszłam więc do innej i dowiedziałam się, że plomba wypadła bo ktoś wsadził mi ją nie dośc że na próchnicę to jeszcze na wrośnięte dziąsło. Ahahahaha...niech żyją dentyści.
doggi ze stali mam zęby Lat 30 Mój tato do dziś ma plomby z podstawówki a więc rodzinne W życiu miałam tylko dwa razy plombę (w jedym zębię), a teraz pierwszy raz kanałowka (i to w tym samym zębie)
aob aaaaa czyli czekać aż cię zaraz złapie! W sumie jak dziś w nocy to na Wigilię będziecie w domku A tak poważnie to kciukasy!
aladynka to będziemy w szpitalu w tym samym dniu i w tym samym dniu cięte
doggi ze stali mam zęby Lat 30 Mój tato do dziś ma plomby z podstawówki a więc rodzinne W życiu miałam tylko dwa razy plombę (w jedym zębię), a teraz pierwszy raz kanałowka (i to w tym samym zębie)
aob aaaaa czyli czekać aż cię zaraz złapie! W sumie jak dziś w nocy to na Wigilię będziecie w domku A tak poważnie to kciukasy!
aladynka to będziemy w szpitalu w tym samym dniu i w tym samym dniu cięte