reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

gosiane powodzenia! Widzisz to jak u mnie. Pół roku temu wymieniła mi dentystka starą plombę na nową (w starej zrobiła sie mała dziurka). Poszłabym z reklamacją, ale dentystka na macierzyńskim. Poszłam więc do innej i dowiedziałam się, że plomba wypadła bo ktoś wsadził mi ją nie dośc że na próchnicę to jeszcze na wrośnięte dziąsło. Ahahahaha...niech żyją dentyści.

doggi
ze stali mam zęby;) Lat 30:p Mój tato do dziś ma plomby z podstawówki a więc rodzinne:p W życiu miałam tylko dwa razy plombę (w jedym zębię), a teraz pierwszy raz kanałowka (i to w tym samym zębie:p):)

aob aaaaa czyli czekać aż cię zaraz złapie! W sumie jak dziś w nocy to na Wigilię będziecie w domku:) A tak poważnie to kciukasy!

aladynka
to będziemy w szpitalu w tym samym dniu i w tym samym dniu cięte;)

reklama
Cześć. Gratki wczorajszych wizyt. Szok że nie którym z nas tak nie wiele zostało do porodu. Ja dziś też wizytuję boję się co z moją szyjką bo boli coraz bardziej. Siedzę właśnie i czekam aż przestanie bo Maja chce śniadanko a ja nie mogę wstać z kanapy.
Kciuki za wszystkie wizytujące.

Aob wow pewnie, kop leżącego! Tak serio gratuluję udanej wizyty

Kasiekz wow zazdroszczę zębów!! U mnie cmentarz. Moja szwagierka ma takie zęby ze stali, ma 20 lat i rok temu była u dentysty (ostatni raz 10 lat temu) do kontroli a tam nawet pół zęba złego nie miała wszystko idealnie!

jeszcze w 2-paku:-) teraz zamierzam lezec i nic nie robic zeby znow nie pobudzic niepotrzebnie macicy:tak:
w nocy co godz ie budzilam z bolem podbrzusza, ale teraz jest spoko;-) narazie to chyba falszywy alarm byl:tak:
pogadalam z synkiem, ze lepiej zeby poczekal do Nowego Roku i chyba sie mnie grzecznie posluchal:-)

Aladynka gratuluje wizyty:-)

Aladynka, Kasiek ja uwielbiam '13' i taka data urodzenia by mi calkiem odpowiadala:tak:

Doggi ja z Toba sie z wielka checia zamienie;-)

Nulini nie mam dostepu do watkow zamknietych:-( ale jak urodze to postaram sie wejsc na forum:tak:

Kciuki za wizytujace dzis:-)

reklama
Do góry