reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Jenn moja ciotka, która jest o połowę mniejsza ode mnie, kruszynka po prostu urodziła syna 62cm i ponad 4,5kg! Wiesz ile jej to zajęło? Wody odeszły jej o 4.10 o 4.40 była w szpitalu a o 5.10 jasiu był na świecie!!! Od odejścia wód do urodzenie godzina! Wiec uwierz mi drobna kobieta może urodzić giganta :)

Powodzenia na wizytach wam i sobie :)

ja też osobiście znam takie, które wykombinowały CC. bo jak to się mówi "urodziły się w niedzielę" i im się rodzić nawet nie chciało... ;-) ale ich wybór ;-)

kciuki!!

Gratuluję wczorajszych wizyt:-)
U nas wszystko w porządku, Jagoda ma około 2 kg więc szału nie ma, jak to powiedział lekarz, jest szansa że dobije d 3 do porodu
Położenie główkowe, ale cały czas się kręci, ilość wód w porządku, łożysko takie jak trzeba. Wyniki dobre, teraz nic nie zlecił.
Wymazu na paciorkowiec nie będziemy robić bo przy pierwszej ciąży był pozytywny i powiedział, że zalecenia są takie że jak przy pierwszym porodzie był antybiotyk to teraz też ma być... skoro tak twierdzi to widocznie tak ma być. W karcie wpisał po prostu dodatni.

Kolejna wizyta 20.12, potem 05.01, możecie wpisać na listę. I uwaga- mam wstępny termin cc- 16.01.2015:-)
A, i jeszcze jedno- przytyłam tylko 1 kg w miesiąc, w więc mam teraz na +9 kg, czyli na wadze 68 kg.

Zniknął mi suwaczek...

reklama
Suseł, gratki. a to ciekawe z tym paciorkowcem, hmmm... no mi lekarz też powiedział, że skoro był (ale to chodziło tym razem o gronkowca), to trzeba i tak założyć, że jestem nosicielem. więc może mi też wymazu robić nie będą?! hmmmm...

Do góry