reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Zelka gin z super podejsciem:) Cos jak moj:)

Unita gratki udanej wizyty:)

Indi super ze wsio OK a wagą sie nie przejmuj. Moj tez maluszek:) Laski tu maja w brzuchach juz po 3kiligramowe bobasy a ja core urodzilam 2900;) Kolezanka miesiąc temu urodzila w 38tc 2600kg i wsio OK-taki urok:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiekz super ze wszystko ok.

Unita a dlaczego juz za 6dni? Super ze nie bedxie gigancik :)

Indi każdy brzdac rośnie swoim tempem, twoje dziecię po prostu chce być maleństwem :)
Nie stresuj się, poród jest spoko!

Żelka jak u ciebie i tak cc to wsio ryba jak ułożona mała, ważne żeby jej wygodnie było :)

Agulqa_b ola tez była tyci ludek ona miała zaledwie 3030g i 51cm a wg lekarza ciąża przenoszona min 3tyg wiec jaka by była miniaturka gdyby się urodziła w terminie!

Doggi doktorek powiedział, żebym za tydzień się pokazała, znowu przepływy i kontrola, czy mała za dużo nie urosła. Akurat miałam wcześniej wpisaną wizytę przez położną na 10.12, więc tak zostało. Ja się cieszę, bo to na fundusz, a mogę sobie pooglądać brzdąca i wyjść spokojniejsza, że jest ok :tak:

Jenn, Kasiek , Unita , Żelka gratki :-) :-D

Dogi ja bym ta piz*** chyba tam zatłukła. Co ona sobie wyobraża? Bardzo dobrze, tą skargę piszcie i racja żeby w necie dokładnie ją obsmarować wszędzie gdzie się da!!! Co za suka no :wściekła/y: Jedyne co dobre to , że dzieć się obrócił :-D Ja jestem ciekawa jaki mój kawaler będzie na wizycie , jeszcze 11 dni - niczym cała wieczność ;-) Ogólnie mój gin mówi ,że jak dziecko ok 4 kg i w zwyż to cesarki robi już.

Mommy ja to się obawiam, że mój będzie miał ponad 4 kg.. oby wtedy mi cesarkę machnęli bo chyba sobie nie wyobrażam takie wielkoluda rodzić naturalnie. Tym bardziej, że mam wąskie biodra dosyć no i ogólnie raczej drobna. Mały niby w normie, no ale chyba teraz najwięcej przybierają, więc strach się bać co będzie na kolejnym usg :-)

Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach! :-)

reklama
Jenn- to że jesteś drobna nie oznacza wcale, że będzie Ci ciężko szło. Są kobiety drobne, które rodzą duże dzieci praktycznie bez większego wysiłku, a np.te grubszej kości nie urodza 3 kg brzdaca. Także nie nastawiaj się od razu sceptycznie tylko potrsktuj poród jako coś oczywistego, co da Ci wspaniała nagrodę :) no chyba że Ty marzysz o cesarce to kombinuj ;)

Do góry