reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Zelka gin z super podejsciem:) Cos jak moj:)

Unita gratki udanej wizyty:)

Indi super ze wsio OK a wagą sie nie przejmuj. Moj tez maluszek:) Laski tu maja w brzuchach juz po 3kiligramowe bobasy a ja core urodzilam 2900;) Kolezanka miesiąc temu urodzila w 38tc 2600kg i wsio OK-taki urok:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiekz super ze wszystko ok.

Unita a dlaczego juz za 6dni? Super ze nie bedxie gigancik :)

Indi każdy brzdac rośnie swoim tempem, twoje dziecię po prostu chce być maleństwem :)
Nie stresuj się, poród jest spoko!

Żelka jak u ciebie i tak cc to wsio ryba jak ułożona mała, ważne żeby jej wygodnie było :)

Agulqa_b ola tez była tyci ludek ona miała zaledwie 3030g i 51cm a wg lekarza ciąża przenoszona min 3tyg wiec jaka by była miniaturka gdyby się urodziła w terminie!

Doggi doktorek powiedział, żebym za tydzień się pokazała, znowu przepływy i kontrola, czy mała za dużo nie urosła. Akurat miałam wcześniej wpisaną wizytę przez położną na 10.12, więc tak zostało. Ja się cieszę, bo to na fundusz, a mogę sobie pooglądać brzdąca i wyjść spokojniejsza, że jest ok :tak:

Jenn, Kasiek , Unita , Żelka gratki :-) :-D

Dogi ja bym ta piz*** chyba tam zatłukła. Co ona sobie wyobraża? Bardzo dobrze, tą skargę piszcie i racja żeby w necie dokładnie ją obsmarować wszędzie gdzie się da!!! Co za suka no :wściekła/y: Jedyne co dobre to , że dzieć się obrócił :-D Ja jestem ciekawa jaki mój kawaler będzie na wizycie , jeszcze 11 dni - niczym cała wieczność ;-) Ogólnie mój gin mówi ,że jak dziecko ok 4 kg i w zwyż to cesarki robi już.

Mommy ja to się obawiam, że mój będzie miał ponad 4 kg.. oby wtedy mi cesarkę machnęli bo chyba sobie nie wyobrażam takie wielkoluda rodzić naturalnie. Tym bardziej, że mam wąskie biodra dosyć no i ogólnie raczej drobna. Mały niby w normie, no ale chyba teraz najwięcej przybierają, więc strach się bać co będzie na kolejnym usg :-)

Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach! :-)

reklama
Jenn- to że jesteś drobna nie oznacza wcale, że będzie Ci ciężko szło. Są kobiety drobne, które rodzą duże dzieci praktycznie bez większego wysiłku, a np.te grubszej kości nie urodza 3 kg brzdaca. Także nie nastawiaj się od razu sceptycznie tylko potrsktuj poród jako coś oczywistego, co da Ci wspaniała nagrodę :) no chyba że Ty marzysz o cesarce to kombinuj ;)

Do góry