reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Jenn gratki udanej wizyty ;-) Mi też zawsze narzekały u diabetologa, że nie przybieram na wadze, tylko z tego powodu insulinę dostałam. Już się tym nie martwię, bo u diabetologa ostatnia wizyta w wigilię i na tym koniec mam nadzieję mojej z nimi współpracy :-D
Doggi takie coś jak Ci ta lekarka zafundowała to się w głowie nie mieści :confused: Fajnie, że Stachu się obrócił, to Cię chociaż cc ominie :tak:
Kasiek super facet Ci rośnie :-D
Ja też po wizycie, następna za 6 dni, 10 grudnia. Moja kruszynka waży 2700g, dotykając brzucha rękoma powiedział, że duża to ona nie jest, z czego się cieszę, bo cały czas przybiera, jak trzeba, a przy cukrzycy to ważne. Zrobił wymaz na paciorkowca, jak zawsze usg. Poza tym wszystko ok. Dziecię główką w dół nadal, tylko teraz tak mi w żebra się wpycha, że mi tchu często brak... uroki ciąży :happy2:

reklama
Jenn, Unita, Kasiek gratuluję wizyty

Doggi Tobie wizyty nie gratuluję, bo to do TV by się nadawało. Babsztyl wstrętny!!! Gratuluję Stachowi, że postanowił się obrócić;-) Taki duży, więc pewnie nie ma już szansy na głupie pomysły i obrócenie się ponownie.

Do góry