reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Femme to niezle, na ta ostatnia wizytę to ty sie możesz nie załapać ;)

Doggi moze czop bo skąd przy grzybku to zabarwienie? Dobrze ze akurat jutro idziesz. Czop to wogole podobno moze duuzo wcześniej wyjść zanim porod sie zacznie

reklama
Doggi- obstawiam na szyjkę. Obserwuje. Ja oczywiście bym jechała na IP ale moja szyjka ma 2 cm i z Twoją nie może się równać :D tylko pamiętaj, że masz jeszcze nie rodzić bo jemy na święta.

Gochson czyli dobre wieści, gratuluję:tak:

Doggi masz rację, już tak daleko więc takie krwawe podbarwienie nie musi świadczyć o czymś złym, ale ja też się zawsze stresuję jak np. mi się zrobi mokro i nie wiem czy to po prostu śluz czy jednak coś z krwią :sorry2:

femme przybij piątkę, ja próbuję się umówić do 3-go gina, tym razem z Zaspy :sorry2: poza tym jeszcze jest moja internistka i hemotolog, razem 5 lekarzy :sorry2:

Wy rano wizytujecie a ja dopiero o 18.00. Ale ciesze sie bo mam od paru dni zolty sluz. Ktoras tez tak miala? Jak zaschnie na majeczka to robi sie zolte. A nic mnie nie piecze/swedzi.

Femme 21.01...wow:)

Doggi ja nie wiem bo u mnie razem z wodami wyszedl. Dobrze sie sklada ze masz jutro rano wizyte:) Kciukasy!

reklama
Laydeek nie narzekaj :p
Ja dopiero 22.12 :p

Doggi moze stachowi sie zwrocilo conieco i wyplynelo Toba ;-)

Femme moze 22 juz nie zdazysz odwiedzic ;-)

Kasiek ja mam ciagle taki a wszystkie wyniki ok

Mlody wlasnie ma czkawke :p

Do góry