reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Melduję się po wizycie. O dziwo tragedii nie ma. Szyjka w całości w krążku, ostatnio wychodziła jakaś dolna warga a teraz jest jakby trochę lepiej, bo w całości siedzi. Zrobiło się rozwarcie na wewnętrznym ujściu na palec. Powinnam wytrzymać dwa tygodnie na pewno, jeśli nic się nie zacznie dziać.
Pobrała wymaz na gbs, wyniki krwi, moczu, mg i hbs w porządku.
Następna wizyta 16.12.

reklama
Sylwi ja rozwarcie na palec mam już bite 3tyg także spokojnie ;-) gin mi.mowil, że czasem kobiety pół ciąży chodzą z większym i rodzą w terminie albo po..

Sylwi to dobre wiadomości :tak:

jeżyk to masz bardzo ładny wynik leukocytów
Gochson ona Ci na początku listopada w ciemno ten antybiotyk dała?? :szok:

W moczu norma leukocytów to wg mojej internistki 2-5, a najlepiej jak wcale nie ma.

reklama
Ja rozwarcie na palec zewnętrznego ujścia mam stwierdzone już w połowie października a teraz to drugie wewnętrzne też się trochę rozwarło, ale dopóki pessar szyjkę trzyma to dużej tragedii nie ma. Może wytrzymamy.

Doggi w sumie to jeśli to bezpieczny termin to mogę rodzić, bo takie funkcjonowanie na leżąco jest ciężkie.

Do góry