reklama
Emilchen nie biore juz encortonu. 07.11 mialam 13,08, potem lekarka mi przepisala antybiotyk na 10 dni, kolejne 21.11 11,18, ale na wypisie ze szpitala badania z 24.11 13,40, a z dzisiaj 13,45.
Nie czuje sie jakos przeziebiona, wtedy 21.11 bylam a teraz juz nie. Nie wiem czy po tym antybiotyku nie zlapalam jakies infekcji. Jutro ide do lekarki to zobaczymy. Nie chce brac w ciemno znowu antybiotyku czy jakis globulek. Dzis jeszcze mam miec wyniki moczu to ewentualnie zerkne czy tam nic nie wyszlo.
Nie czuje sie jakos przeziebiona, wtedy 21.11 bylam a teraz juz nie. Nie wiem czy po tym antybiotyku nie zlapalam jakies infekcji. Jutro ide do lekarki to zobaczymy. Nie chce brac w ciemno znowu antybiotyku czy jakis globulek. Dzis jeszcze mam miec wyniki moczu to ewentualnie zerkne czy tam nic nie wyszlo.
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja to pojęcia nie mam o czym wy piszecie.... Nie mam nic zlecanego :-/ ostatnio tą glukozę i mocz...
jenn200818
Fanka BB :)
femme co to znaczy, że nie masz nic zlecanego?
bada m.
Fanka BB :)
ja mam leukocyty w moczu ,powyżej 10 i teraz gin mnie faszeruje żurawitem i witaminą c,pewnie nie chce dawać antybiotyku
reklama