reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Jenn no żadnych badan :-/ na początku w pierwszym trymestrze tylko miałam taki pakiet a później tylko morfologia i krew teraz nawet tego mi nie zlecił mimo że podejrzewał że dziecko za małe... :-/

reklama
Gochson ja teraz spojrzalam w karte i na poczatku mialam WBC 12,1 a w 2 trym. 11,5, ale ja sobie sprawdzalam z normami z tej stronki i jest oki:tak:

Jak odczytać wyniki badań krwi i moczu w ciąży - MjakMama24.pl

Femme ja mam tak jak ty z badaniami.. na paciorkowca musialam sie przypomniec, ze trzeba i ma mi pobrac wymaz... i co najlepsze na cholestaze tez powinnam miec co jakis czas sprawdzane.. ja to zasugerowalam to uslyszlam, z wielka łaska, ze ewentualnie mozemy jeszcze kiedys zrobic:szok:

Ostatnia edycja:
aob dzieki, zerknelam na badania jak bylam w ciazy z synkiem i na tym samym etapie mialam 13,6 wiec podobnie. Po prostu moja lekarka troche przewrazliwiona i mnie troche straszy.

reklama
Matko z tymi lekarzami.. co jeden to lepszy... tylko straszyc nas potrafia:no:

Jezyk u mnie wlanie hemoglobina ponad norme, ale akurat moja gin twierdzi, ze jest super:tak: zreszta ja zawsze mam nadzwyczaj wysoka i wszyscy mi sie dziwia;-)

Do góry