reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Moja też wszystko mierzy po kolei.

Emilchen- czyli ogólnie wszstko dobrze. Bardzo się cieszę :) acardem się na razie nie stresuj, potem będziemy cię wspierać.

Emilchen dla mnie to co piszesz to czarna magia ale wnioskuję że jest lepiej jak gorzej więc się cieszę że jesteś spokojniejsza! :-) a ten konowal nie z Gdańska nie martw się :-D :p

Emilchen bedzie dobrze juz jestesmy na koncowce. Mnie lekarka jeszcze nic nie mowila o odstawianiu acardu i musze ja o to zapytac. Wiem ze jak bylam w szpitalu to przed kazdym zabiegiem sie pytali o leki i niezbyt byli zadowoleni ze biore acard bo powinno sie odstawiac przed zabiegami.

Dziękuję kochane :tak:

Gochson no właśnie, zapytaj zapytaj. Jak byłam u profesora to napisał w swoich zaleceniach, żeby odstawić po 34 tc czyli ich decyzje się pokrywają... ale wiem, ze niektórzy lekarze odstawiają dopiero po 37 tc

reklama
Do góry